Airlines Airport Breaking News Internasional Putus Sint Maarten News Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bahamian Vincent Vanderpool-Wallace cemlorot ing 2019 Caribbean ing SXM

Wartawan, pilot, lan penggerak lan industri industri plancongan padha nglumpukake ing otak ing Pertemuan Penerbangan Karibia ing St. Maarten / St. Martin, 11-13 Juni. Dheweke teka saka saindenging Karibia, Kamerun, Ghana, Nigeria, Kanada, Prancis, Florida, New York, lan London.

Fokuse: nambah pesawat menyang lan ing Karibia. Para pamiarso uga nemokake strategi kanggo ngatasi alangan kayata pajak maskapai sing dhuwur lan transportasi sing larang, antara liya.

Meetup Aviation Caribbean, aka Caribbean, minangka platform komunikasi berorientasi asil kanggo para pemangku kepentingan ing industri penerbangan, pariwisata, lan investasi, miturut situs web kasebut. Konferensi kasebut nyengkuyung mikir metu saka kothak kasebut, bebarengan.

“St. Maarten duwe kesempatan unik kanggo nulis maneh kabijakan penerbangan lan duwe peran sing luwih utama ing penerbangan Karibia, nalika nggawe bandara, "ujare Honorable Stuart Johnson, menteri pariwisata, urusan ekonomi, transportasi lan telekomunikasi.

Amarga Karibia gumantung karo pariwisata, nambah lalu lintas udhara menyang wilayah kasebut, uga penerbangan sing luwih akeh saka pulau-pulau, ora mung nguntungake ekonomi Karibia nanging uga menehi kesempatan kerja kanggo wong-wong sing bisa uga adoh.

Vincent Vanderpool, mitra utama Kelompok Bedford Baker ing Nassau lan menteri pariwisata lan penerbangan ing Bahama kepungkur, miwiti Meetup kasebut. Topiké, "Langit Ramah; Liberalisasi Airlift ing Karibia, "negesake pentinge ndeleng Karibia minangka siji entitas kanthi semangat tim.

"Saiki, umpamane ana negara sing dikenal minangka Amerika Serikat Karibia? Apa negara kasebut bakal katon? ” dheweke takon.

Dheweke nyathet wong-wong Afrika Amerika sing duwe talenta sing wis ninggalake wilayah kasebut lan nggawa katrampilan ing papan liya.

"Deleng prestasi individu: Saka Bahama, Sidney Poitier sing menang Oscar pertama kanggo akting, Cardinal Warde, profesor fisika ing MIT, saka Barbados .... Sampeyan duwe Robert Rashford, insinyur aerospace saka Jamaika sing paten digunakake ing ndandani teleskop Hubble Space. Lan deleng kabeh peserta Karibia ing Olimpiade! ” Vanderpool-Wallace ujar.

Dheweke nyathet kontestan Miss Universe lan Miss World lan driver mobil balap Formula One; dheweke nyebutake David Ortiz, pemain bisbol saka Republik Dominika.

"Sampeyan bisa terus maju," ujare Vanderpool-Wallace. "Ora ana pitakonan; bakat sing luar biasa teka saka wilayah iki. ”

Dheweke ngarani eksodus kasebut "saluran otak."

"Kasunyatane yaiku Karibia kalebu papan paling dhuwur ing saindenging jagad kanggo emigrasi warga," jarene. "Wong trampil budhal."

"Masyarakat duwe kekarepan menyang papan liya kanggo nyebutake bakate. Nanging, kanthi nggawe angel lan larang kanggo mbukak ing sisih liya, sampeyan meksa wong-wong sing talenta ninggalake wilayah kasebut, "jarene.

Bola-bali, Vanderpool-Wallace mulih menyang omah: Karibia kudu duwe transportasi pulau-pulau sing luwih gampang lan luwih murah lan kesempatan kerja sing luwih apik.

Pulo asring kudu mabur sanajan Miami supaya bisa tekan pulau Karibia liyane. Napa wong Baham kudu mabur liwat Florida utawa kadang ing Toronto supaya bisa entuk beya sing apik menyang Barbados?

"Kita terus-terusan nyusahake supaya wong liya bisa ngubengi wilayah kita," jarene. "Faktor sing paling kuat ing perdagangan lan lelungan yaiku jarak lan fasilitas!"

Dheweke ujar manawa Meksiko lan Kanada minangka mitra dagang paling gedhe ing Amerika, dudu China. Pengunjung liyane ing Las Vegas lan Orlando teka saka cedhak, ora adoh.

"Yen Karibia ora mung wilayah sing paling gumantung ing pariwisata, nanging uga gumantung ing penerbangan, kenapa kita ora gampang nggampangake wong nggunakake layanan penerbangan?" dheweke takon.

"Masalah jarak!" dheweke negesake maneh.

Dheweke menehi saran supaya pamrentah nyuda pajak kanggo tiket maskapai kanggo narik luwih akeh gerakan ing njero wilayah kasebut lan ngidini nginep hotel luwih akeh. "Nalika miwiti ngomong babagan pajak kanggo infrastruktur, kumpulake pajeg sawise pelanggan teka kanthi nggedhekake pendhudhukan hotel," ujare Vanderpool-Wallace.

"Iki rahasia liyane: yen umure luwih cendhek, umume rata-rata wong sing gunakake," jarene.

Cdr. Bud Slabbaert saka St. Maarten ngedegake Pertemuan Penerbangan Karibia patang taun kepungkur lan wis direncanakake saben taun wiwit. Dheweke nganakake konferensi taun iki ing Resor Simpson Bay tanggal 11 Juni lan 13 Juni lan kalebu sesi ing bandara Grand Case ing sisih Prancis, 12 Juni. Kabeh-kabeh, dheweke nganakake telung puluh forum karo sesi Q & A saben dina.

Ngurmati individu lan perusahaan sing wis menehi kontribusi apik kanggo penerbangan bisnis ing Karibia, Kehormatan Stuart Johnson nampilake penghargaan Sapphire Pegasus sing prestisius ing gala wengi sing diwiwiti.

Dominica lan Bahama dadi tuan rumah Meetups sadurunge uga St. Maarten.

Para pamicara lan peserta ninggalake taun kaping papat ing Kroasia iki menehi semangat lan mutusake nggawe prabédan.

Minangka Vanderpool-Wallace ujar, negesake maneh Nelson Mandela, "Kabeh ora mungkin nganti kedadeyan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov