24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Kabar Breaking Malaysia News Warta Breaking Taiwan Nganyari Destinasi Plancongan

Taiwan Expo wis bali ing Malaysia

Taiwan-Expo
Taiwan-Expo
ditulis dening Dmytro Makarov

Taiwan Expo wis mlebu maneh Malaysia ngetutake acara sing apik ing rong taun kepungkur Kuala Lumpur. Taun iki, Taiwan Expo 2019 bakal miwiti Penang, tanggal 5th lan 6th wulan Juli kanggo nggedhekake rakyat Malaysia. Taiwan Expo 2019 wis milih enem kategori pameran utama sing dirancang kanggo Pulau Pinang roadmap pangembangan. Enem kategori kalebu Industri 4.0, Teknologi Hijau, Perawatan Medis, Produk Halal, Mode, Budaya & Pariwisata.

Penyelenggara acara Biro Perdagangan Luar Negeri lan TAITRA wis nggawe Taiwan Expo wiwit 2017 minangka platform kanggo warga Malaysia sinau luwih lengkap babagan Taiwan, lan nganti 88% pengunjung wis nuduhake kekarepane dolan Taiwan ing taun. Ana 42,000 pengunjung sing melu acara taun-taun kepungkur, lan nyebabake volume bisnis sawetara USD 86 yuta.

Taun iki, Taiwan Expo nggawa luwih saka 100 pabrike menyang 110 kios kanggo pameran kasebut. 12 paviliun tema lan 2 area pameran dipilih kanggo nyorot kekuwatan riset lan pangembangan kelas dunia Taiwanese, kapasitas produksi, lan kehebatan pemasaran. Contone Smart & Greentech, Taiwan kang posisi utama ing Industri 4.0, perawatan kesehatan cerdas, ritel cerdas uga solusi karbon rendah, hemat energi kanggo kutha cerdas.

Sawetara layanan kesehatan canggih kalebu perawatan kanker PhotonTherapy paling anyar, transplantasi sumsum balung lan perawatan sel, kacamata medis pertama ing donya sing bisa nyuda komplikasi operasi bedah ortopedi, mesin disinfektor semprot pertama ing donya sing ora mbutuhake input liyane kajaba bakal banyu. pertunjukan Taiwan kang perawatan medis sing luwih maju.

Kajaba iku, Taiwan Halal & Bubble Tea Pavilion bakal ngiyatake kerjasama teknis ing Malaysia lan Taiwan kangindustri halal kanthi nampilake produk Taiwanese sing disertifikasi halal paling apik kanggo Malaysia. Acara sing diantu-antu ing pameran kasebut kalebu Sesi Berbagi Teh Gelembung Halal Taiwan lan masakan Nyonya kanthi nggunakake bahan halal Taiwan sing dipimpin dening Chef Selebriti Pulau Pinang Nurilkarim.

Kegiatan sajrone pameran kasebut kalebu pertemuan bisnis, konferensi pers, seminar, demonstrasi produk, lan pagelaran budaya sing dirancang kanggo ngenalake warga Malaysia babagan pariwisata, pendhidhikan, budaya, lan industri liyane ing Taiwan.

Taiwan Expo 2019 bakal dianakake tanggal 5th lan 6th wulan Juli ing Setia SPICE Convention Center, Penang.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.