24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Libanon News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Wisatawan sing seneng transit luwih cepet ing Bandara Internasional Beirut – Rafic Hariri

0a1a-237
0a1a-237
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Beirut wis ngenalake prosedur anyar sing ngidini para turis manca liwat kertu kedatangan lan kepergian sing akeh wektu.

Langkah anyar kasebut disambut dening para penumpang sing ndeleng wektu tunggu wis entek.

“Ora ana kertu pink maneh. Ora ana kertu putih maneh. Lan kontrol paspor bandara # Beirut (sanajan ora ana gandhengane) bisa digunakake, "tweet siji.

Sadurunge ngliwati kontrol paspor, para penumpang biasane kudu ngisi kertu pink utawa putih kanthi detil, antara liya jenenge, nomer paspor, lan papan dununge ing Libanon, nyebabake rame nalika ana puluhan menit pungkasan.

Miturut laporan kasebut, dekrit diterbitake tanggal 7 Juni sing mbatalake kertu kasebut kanggo "nggampangake aliran". Prosedur anyar kasebut ditindakake dening Keamanan Umum, lembaga intelijen sing uga ngontrol kendali, ing sangisoré pengawasan Menteri Dalam Negeri Raya Hassan.

Penghapusan kertu kedatangan lan keberangkatan minangka bagean saka serangkaian reformasi sing diluncurake wulan Februari pungkasan dening panguwasa lokal kanggo nyepetake prosedur keamanan lan ngindhari kedadeyan insiden sing kedadeyan nalika musim panas 2018, nalika para penumpang kudu ngenteni pirang-pirang jam.

Sejajar karo fasilitasi prosedur imigrasi, pejabat bandara bakal nambah jumlah konter kontrol penumpang Keamanan Umum.

Uni Eropa mbiayai reformasi kasebut kanthi rega € 3.5 yuta (Dh12.8m), lapor media lokal.

Bandara Internasional Rafic Hariri rutin rame nalika preinan nalika warga Lebanon sing manggon ing luar negeri bali menyang negara asal kanggo ngunjungi kulawargane.

Saklawasé sangang yuta penumpang nggunakake bandara taun iki, mula dibangun kanggo ngatasi nem yuta.

Arab Saudi bubar ngangkat peringatan perjalanan menyang Libanon, lan UEA ngumumake bakal mbatalake larangan lelungan kasebut, Lebanon ngarep-arep tambah turis ing musim panas iki dibandhingake taun-taun sadurunge. Pariwisata biasane dadi salah sawijining pendorong utama ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov