24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Warta Breaking Turkmenistan

Turkmenistan Airlines arep pesen siji Boeing 777-200LR

370092
370092
ditulis dening Dmytro Makarov

Boeing lan Turkmenistan Airlines, maskapai penerbangan nasional saka Turkmenistan, dina iki ngumumake rencana maskapai iki kanggo nggedhekake operasional jarak jauh kanthi nambah kaping 777-200LR kaping papat (Jarak Jauh) pesawat menyang armadane.

Komitmen, rego ing $ 346.9 yuta regane dhaptar, bakal dibayangke ing situs web Pesenan lan Pangiriman Boeing yen wis rampung.

Boeing 777-200LR minangka pesawat komersial paling dawa ing saindenging jagad, sing bisa nyambungake meh rong kutha ing jagad iki tanpa mandheg. Nduwe jarak maksimal 15,843 kilometer (8,555 nmi) lan nggawa luwih akeh penumpang lan kargo penghasilan luwih adoh saka jetliner liyane. 777-200LR dilengkapi mesin jet komersial GE90-110B1L sing kuwat, lan bisa nganti 317 penumpang ing konfigurasi rong kelas.

"777 minangka mesin kembar paling sukses ing donya, pesawat jarak jauh lan 777-200LR minangka pesawat sing tepat kanggo mbantu Turkmenistan Airlines ngembangake operasi internasional ing EropahAsia lan sateruse, ”jarene Ihssane Mounir, wakil presiden senior penjualan lan pemasaran komersial kanggo The Boeing Company. "Maskapai penerbangan Turkmenistan lan Boeing wis dadi mitra wiwit taun 1992 lan kita diajeni kapercayan lan kapercayan sing tetep ana ing pesawat Boeing."

777-200LR anyar bakal dadi pesawat kaping 32 sing dituku dening Turkmenistan Airlines saka Boeing. Wong Turkmenistan operator gendera, adhedhasar ing Ashgabat, makaryakke model pesawat 737, 757 lan 777. Maskapai iki ngeterake udakara 3,000 penumpang saben dinane ing negara kasebut lan meh rong yuta penumpang saben taun kanthi rute internasional lan domestik.

Boeing minangka perusahaan aerospace paling gedhe ing donya lan panyedhiya utama pesawat komersial, sistem pertahanan, ruang lan keamanan, lan layanan global. Perusahaan iki ndhukung pelanggan komersial lan pamrentah ing luwih saka 150 negara. Boeing nggunakake luwih saka 150,000 wong ing saindenging jagad lan nggunakake bakat basis supplier global. Mbangun warisan kepemimpinan aeroangkasa, Boeing terus maju ing teknologi lan inovasi, ngirim kanggo para pelanggan lan nandur modal ing rakyat lan pertumbuhan mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.