24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News wong Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Brussels nyedhiyakake pandhuan wektu nyata gratis pisanan kanggo njelajah kutha, karo wong-wong sing manggon ing kono

0a1a-243
0a1a-243
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wiwit musim panas iki, wong-wong sing ngunjungi ibukutha Eropa bakal bisa njelajah Brussels sing "nyata". Iki amarga visit.brussels wis nggawe pandhuan kanthi gratis, online kanthi nyata: "now.brussels", kesempatan unik kanggo nemokake "Brussels wong-wong sing manggon ing kono".

Uga kabeh atraksi tradisional lan ikonik, Brussels dikemas kanthi akeh bintik khas lan khasanah rahasia sing disenengi para pedunung. Mula visit.brussels, kanthi kolaborasi karo agensi kreatif FamousGrey, wis nggawe pandhuan online inovatif sing kasedhiya kanthi nyata: “now.brussels”.

Saiki.brussels, alat anyar kanthi nyata kanggo nemokake Brussel kanthi cara sing beda
Nalika nggoleki kutha, ora ana cara sing luwih apik tinimbang ngunjungi papan sing disenengi masarakat. Thanks to now.brussels, iki saiki bisa kanthi klik. Saiki.brussels minangka situs inovatif sing ngidini para pengunjung milih sing pengin ditindakake adhedhasar ing dununge, ramalan cuaca, apa sing dikarepake nalika semana lan, luwih-luwih, rekomendasi warga lokal.

Apa kopi terbuka sing paling populer karo warga? Endi sampeyan bisa pesta nganti pirang-pirang jam ing Brussels? Apa acara sing ora kejawab? Hotspot Brussel dirating kanthi nyata, adhedhasar apa sing dicritakake warga lokal ing media sosial (liwat foto, crita, komentar, hashtags…) lan dununge.

Carane ora iku bisa?

Kabeh sing kudu ditindakake pengguna yaiku ngunjungi saiki. Brussels lan nguripake dununge, lan petualangan Brussels bisa diwiwiti. Dheweke bisa milih saka telung pilihan: sing kudu ditindakake, ngombe, lan mangan. Adhedhasar geolokasi pangguna lan apa sing bakal dipilih, situs kasebut nggunakake peta interaktif kanggo ngenali lokasi lokal ing wektu sing tepat. Miturut ukuran lan bayangane, wilayah warna bisa ngerteni papan sing paling akeh dikunjungi warga, yaiku sing cedhak karo pengunjung lan ing wilayah Brussels. Pengunjung mung kudu mutusake apa sing kudu ditindakake, adhedhasar katrangan lan foto sing diunggah babagan saben papan lan / utawa kegiyatan.

Pengalaman asli "digawe ing Brussels"

Sawise ngunjungi sorotan sejarah kutha, turis bakal bisa ngrasakake swasana lan swasana ing "nyata" Brussels. Nggoleki Brussels saiki. Brussels minangka cara unik kanggo inspirasi lan pandhuan karo warga lokal, uga nemokake Brussel kanthi nyata kanthi kecepatan sing padha karo warga.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov