Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Kanada Breaking News News Warta Breaking Nigeria Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

UNIGLOBE Travel ngembangake layanan manajemen perjalanan perusahaan menyang Nigeria kanthi tambahan St Clare Travels

uniglobetravel-1
uniglobetravel-1
ditulis dening editor

UNIGLOBE Travel wis bekerjasama karo spesialis perjalanan perusahaan Nigeria, St. Clare Travels, kanggo nyedhiyakake pasar perjalanan bisnis Nigeria sing berkembang.

Kantor pusat ing wilayah Pulo Victoria ing Lagos, UNIGLOBE St. Clare Travels nduweni sertifikasi IATA lan bisa digunakake karo kabeh maskapai utama sing makarya ing Nigeria. Bebarengan karo UNIGLOBE, St Clare Travels nyedhiyakake layanan responsif marang klien perusahaan, program ngirit biaya sing penting, teknologi lan pelaporan paling anyar, lan komitmen kanggo praktik bisnis etis.

Pamilik lan kepala eksekutif St Clare Travels, Olukemi Esan duwe gelar Master saka Universitas Lagos. Dheweke duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing industri perbankan lan luwih saka 15 taun pengalaman ing manajemen lan layanan perjalanan perusahaan. Esan ujar, "Aku seneng bisa nggedhekake kehadiran kita ing pasar anyar liwat kemitraan anyar karo UNIGLOBE. Iki bakal ngidini kita nggayuh tawaran layanan perusahaan global menyang klien lan njamin manawa layanan sing tliti yaiku lelungan ing Afrika utawa saindenging jagad. Kita uga ngarep-arep bisa kolaborasi karo agensi UNIGLOBE liyane sing ngrencanakake lelungan perusahaan menyang Nigeria. ”

Ngandika pangadeg lan kepala pejabat eksekutif UNIGLOBE U. Gary Charlwood. “Afrika nyekel sawetara ekonomi paling cepet ing donya lan nawakake kesempatan tuwuh para wirausahawan ing plancongan bisnis. Kita seneng gabung karo Olukemi lan time kanggo ngawula komunitas bisnis ing Lagos lan entuk bathi saka pengalaman ing plancongan lan pariwisata Afrika.

Nggarap global kanggo ngladeni klien kanthi lokal ing luwih saka 60 negara, Travel UNIGLOBE nggunakake teknologi saiki lan rega pemasok sing luwih disenengi kanggo ngirit wektu lan dhuwit marang klien babagan rencana plancongan bisnis lan plancongan. Wiwit taun 1981, para turis korporat lan luang gumantung karo merek UNIGLOBE Travel kanggo ngirim layanan sing ora dikarepake. UNIGLOBE Travel didegake dening U. Gary Charlwood, CEO lan kantor pusat dununge ing Vancouver, BC, Kanada. Volume penjualan saindenging sistem tahunan yaiku $ 5.0 + milyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.