24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Argentina Breaking News Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Kolombia Warta Pamrentah Spanyol Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Wakil Sekretaris Jenderal UNWTO lunga: Gustavo Santo saka Argentina sabanjure?

JaimeAlbertoS KemajuanUNWTO
JaimeAlbertoS KemajuanUNWTO
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bakal ana koktail pamitan bengi iki ing UNWTO Madrid kanggo pamitan Wakil Sekretaris Jenderal UNWTO, Pak Jaime Alberto Cabal Sanclemente of Kolombia. Dheweke diangkat Wakil Sekretaris-Umum saka ing Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) ing wulan Juni 2018 lan dkepengen ninggalake organisasi kasebut sawise mung setaun. Versi resmi yaiku, Pak Sancelmente bakal melu industri pariwisata pribadi.

Ora jelas sapa sing bakal dadi penggantine sing gelem kerja bareng karo Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, nanging miturut sumber sing wis dingerteni, Hon. Gustavo  Santos, Menteri Pariwisata kanggo Argentina bisa uga ditindakake. Sadurunge dadi menteri ing 2015, dheweke dadi profesor Ilmu Sastra ing Universitas Nasional Cordoba

Gustavo Santos i

Gustavo Santo, Menteri Pariwisata Argentina 

Dheweke miwiti kerja ing kegiatan umum dadi Direktur Pemuda ing provinsi kasebut.

Dheweke dadi anggota direktori Improtur, sekretaris umum Dewan Pariwisata Federal lan anggota Komite Ilmiah UNWTO.

Miturut sumber, Menteri mung nganggo basa Spanyol.

Menteri Pariwisata Argentina Gustavo Santos, taun kepungkur dadi Ketua Dewan Eksekutif UNWTO. Dheweke ujar manawa "inovasi lan pariwisata minangka sekutu kanggo ngasilake kesempatan urip kanggo masarakat lan nggawe lapangan kerja. Iki negesake komitmen lan tanggung jawab kita marang sektor iki, sing bakal nyebabake pembangunan manungsa ing taun ngarep. "

Ing wulan Desember Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) menehi dhukungan nalika diresmekake ing Argentina pusat khusus pariwisata ing Amérika - Mboten sah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.