Warta Breaking Guam Breaking News Jepang Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investments News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

AVIAREPS Japan Ltd dipilih dadi Dewan Pariwisata Guam Wakil Pemasaran Jepang

Pilih basa sampeyan
guam-cemara
guam-cemara
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Biro Pengunjung Guam (GVB) ngumumake janjian AVIAREPS Japan Ltd kanggo nyedhiyakake layanan perwakilan pemasaran tujuan pariwisata ing Jepang sing dipimpin dening Manajer GVB, Hiroshi Kaneko.

Tanggal 1 April 2019, GVB resmi milih Pak Kaneko minangka manajer negara anyar ing pasar Jepang. Dheweke miwiti karir minangka manajer penjualan ing GVB ing 2015 lan dheweke wis nyengkuyung kegiatan penjualan kanthi fokus ing pangembangan layanan udara. Reorganisasi iki minangka bagean saka rencana pemulihan strategis Jepang ing GVB, sing kalebu program insentif agresif kanggo nambah kapasitas kursi, lan kampanye pemasaran kanggo nuwuhake permintaan liwat pemasaran media online lan sosial.

AVIAREPS Jepang kalebu Grup AVIAREPS, sing didegake ing Jerman taun 1994 lan dadi perusahaan pemasaran tujuan utama ing donya kanthi 66 kantor ing 48 negara. Perusahaan kasebut nggambarake luwih saka 100 klien pariwisata lan tujuan lan luwih saka 190 klien maskapai ing saindenging jagad.

Wiwitane diadegake ing wulan September 1999 dadi Marketing Garden dadi bagean kulawarga AVIAREPS global 10 taun mengko. Saiki AVIAREPS Jepang duwe 34 anggota staf. Wiwit tanggal 1 Juli 2019, AVIAREPS Jepang bakal makarya dadi perwakilan lan penghubung GVB, kanthi tim profesional eksklusif, ing pasar kanggo mbantu GVB kanggo promosi pariwisata Guam lan nggayuh tujuan kedatangan pengunjung.

"Sejarah pariwisata Guam diwiwiti karo Jepang lan evolusi Guam ora kaya saiki tanpa Jepang. Wong, pamrentah, lan bisnis saka Guam lan Jepang entuk bathi banget saka hubungan kasebut sajrone 50 taun. Biro Pengunjung Guam ngerti regane lan pentinge hubungan terus iki. Kanthi dipikirake, biro iki yakin banget karo pemilihan AVIAREPS, ing sangisore kepemimpinan Pak Kaneko, manawa Guam bakal terus duwe pengaruh sing kuat ing pasar Jepang kanthi latar mburi pariwisata lan keahlian ing pemasaran tujuan. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo dheweke kanggo nggedhekake lan ngembangake pasar lan hubungan iki, "ujare Ketua Dewan GVB P. Sonny Ada.

"Kita seneng lan bangga bisa gabung karo tim GVB dadi perwakilan pemasaran Jepang sing anyar. Tim AVIAREPS Jepang nggawa akeh pengalaman lan keahlian ing pemasaran tujuan ing saindenging jagad, "ujare Pak Ashley J. Harvey, Manajer Umum AVIAREPS Jepang.

Guam nampani 530,223 pengunjung saka Jepang ing Taun Fiskal 2018, nyuda 21.4% saka taun sadurunge. Nanging, pelacakan 2019 nuduhake 23.9% angka fiskal saka taun-saiki kanthi 457,433 kedatangan pengunjung Jepang.

"Nalika nomer kedatangan Jepang nuduhake pertumbuhan positif taun, tim GVB Jepang anyar bakal tetep aktif kanthi inisiatif sing efisien, inovatif lan responsif ing jaman pariwisata modern iki," ujare Presiden & CEO GVB Pilar Laguaña. "Kita nyambut gawe karo perwakilan pemasaran anyar lan bakal terus kerja bareng karo Guam supaya papan, papan kerja lan ngunjungi Guam dadi luwih apik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.