Asosiasi Warta Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Agensi PR sing larang regane nyewo supaya Republik Dominika aman maneh kanggo Pengunjung Amerika

Pilih basa sampeyan
dominika_republik_0
dominika_republik_0
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika takon apa sing bakal ditindakake Republik Dominika sawise 9 turis Amerika sing sehat tilar donya bubar nalika plancongan ing hotel pantai kaya Hardrock utawa RIU, pejabat marang eTurboNews. "Kita nyewa agensi PR AS sing larang kanggo ngrekam pemahaman wisatawan Amerika nalika arep ngunjungi Republik Dominika lan keamanane."

Laporan Amerika Serikat sing sehat kaping sanga wis tiwas ing Republik Dominika sajrone 12 wulan kepungkur, sawetara pengunjung Amerika bisa uga takon manawa negara Karibia isih aman kanggo lelungan. Ahli keamanan sing ngobrol karo eTN nyatakake keprihatinan babagan kahanan keamanan lan keamanan saiki ing DR.

Agensi PR PR sing nyewa PR Dominika kerja keras babagan polishing gambar lan ngaso saiki nalika NBC News setuju nglaporake babagan panelitian anyar sing bisa menehi sawetara jawaban yen lelungan menyang DR aman utawa ora. Departemen Luar Negeri AS menehi saran yen asumsi tambah akeh risiko tumrap turis ing Republik Dominika bisa uga kakehan.

Sangang wong diwasa ing Amerika sing sehat lan umure lagi nginep ing hotel pilihan kaya hotel Hard Rock Hotel utawa TUI duweke RIU, banjur lara parah. Nomer kasebut mudhun saka 15 kematian sing dilaporake amarga penyebab sing ora wajar nganti wulan Juni ing taun 2011 lan 2015, miturut NBC News.

Ing sawijining pernyataan minggu kepungkur, Menteri Pariwisata Dominika Francisco Javier García nyathet asil saka survey dening bank sentral negara kasebut sing nglaporake 99 persen warga Amerika sing ngunjungi turis ing taun 2018 "ujar manawa bakal bali menyang negara kita kanthi plancongan."

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.