Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Lufthansa mabur saka Munich menyang Tallinn lan Newcastle

0a1a-257
0a1a-257
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Lufthansa bakal mabur menyang rong tujuan Eropa sing anyar ing musim salju iki. Tallinn, ibukutha Estonia, bakal ditawakake kaping pisanan saka Munich, diwiwiti tanggal 4 November 2019. Newcastle ing sisih lor-wétan Inggris bakal ngetutake tanggal 3 Februari 2020. Loro-lorone tujuan kasebut bakal dilayani dening Airbus A319.

"Kanthi tujuan anyar, kita terus-terusan ngembangake jaringan rute ing Eropa. Kita nawakake loro tujuan liyane sing menarik kanggo para pelaku bisnis sing uga menehi sorotan turis, "ujare Wilken Bormann, CEO Hub Munich.

Contone, Tallinn nampilake kutha lawas abad pertengahan sing nyengsemake: pusat sejarahe dadi situs warisan budaya UNESCO wiwit taun 1997. Ibukutha Estonia dianggep minangka salah sawijining ibukutha abad pertengahan sing paling apik ing Baltik lan minangka pusat budaya negara kasebut. Nanging Tallinn uga dadi kutha paling kuat ing Estonia. Antarane liyane, kalebu sektor perbankan paling gedhe ing negara-negara Baltik. Lufthansa bakal mabur menyang ibukutha Estonia saben dina Senen, Kamis lan Setu tanggal 4 November.

Newcastle upon Tyne minangka pusat industri lan transportasi penting ing sisih lor-wétan Inggris. Kutha iki uga dianggep dadi benteng seni lan sains. Newcastle minangka titik wiwitan sing cocog kanggo kunjungan menyang macem-macem taman nasional lan plancongan liwat Inggris sisih lor. Salah sawijining daya tarik khusus yaiku Kastil Alnwick, sing dadi lokasi kanggo pirang-pirang film Harry Potter. Ing tanggal 3 Februari 2020, para pelancong udara bakal bisa tekan metropolis Inggris tanpa mandheg saka Munich saben dina, nanging dina Setu.