24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel News Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

United Airlines nambah penerbangan nonstop, kursi liyane kanggo musim bal-balan kuliah

0a1a-259
0a1a-259
ditulis dening Kepala Editor Tugas

United Airlines dina iki ngumumake jadwal mabur bal-balan kuliah 2019 kanthi nambahake 10,000 kursi ing antarane pusat-pusat pusat lan tujuan game sing populer lan kanggo kaping pisanan, United nambahake sawetara penerbangan sing bisa nggawe para penggemar bisa mandheg saka siji kutha perguruan tinggi menyang kutha liyane. Tiket saiki wis bisa dituku.

"Buku playbook kita ing taun iki bakal luwih gampang saka para penggemar, alumni lan siswa supaya bisa nyenengake tim ing kutha-kutha liyane ing saindenging negara," ujare Ankit Gupta, wakil presiden Perencanaan Jaringan Dalam Negeri. "Nengsemake kanggo para penggemar bal-balan lan luwih apik kanggo United bisa ngoperasikake penerbangan nonstop antarane komunitas kasebut kanggo pertama kaline."

Penerbangan point-to-point anyar sing bisa dituju

Game Dina Game Point-to-Point Tekan Pesawat

31 Agustus Universitas Auburn vs.
Universitas Oregon ing
Stadion AT&T, Arlington, Texas EUG - DFW
30 Agustus 2 September 737 900-XNUMX

7 September Universitas Negeri Louisiana ing
Universitas Texas - Austin BTR - AUS 6 September 8 737-900

14 September Universitas Alabama ing
Universitas Carolina Selatan BHM - CAE 13 September 15 September ERJ

21 September Universitas Notre Dame ing
Universitas Georgia SBN - ATL 20 September 22 September175 EXNUMX

28 September Universitas Negeri Ohio ing
Universitas Nebraska - Lincoln CMH - LNK 27 September 29 Sep. E175

12 Oktober Universitas Alabama ing
Universitas Texas A&M BHM - CLL 11 Oktober 13 737-900

12 Oktober Universitas California Kidul ing
Universitas Notre Dame LAX - SBN 11 Oktober 13 737-900

26 Oktober Universitas Wisconsin ing
Universitas Negeri Ohio MSN - CMH 25 Oktober 27 737-900

9 November Universitas Notre Dame ing
Universitas Duke SBN - RDU 8 Nov 10 Nov175 EXNUMX

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov