Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Fiji Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Program anyar Pariwisata Fiji njamin keamanan para pelancong yen wis dibukak maneh

Fiji Pariwisata Ngumumake "Komitmen Fiji Care" kanggo Mesthekake Keselamatan Wisatawan Sawise Mbukak Batasan
Fiji Pariwisata Ngumumake "Komitmen Fiji Care" kanggo Mesthekake Keselamatan Wisatawan Sawise Mbukak Batasan
ditulis dening Harry S. Johnson

Fiji Pariwisata ngumumake "Komitmen Fiji Care"

Print Friendly, PDF & Email

Kanggo antisipasi wates Fiji sing dibukak maneh kanggo para turis, Pariwisata Fiji seneng ngenalake "Komitmen Fiji Perawatan" sing kalebu program kalebu protokol keamanan, kesehatan lan kesehatan sing luwih apik kanggo njamin keamanan para pelancong menyang Fiji ing sawijining pos. Covid-19 jagad Sanajan wates Fiji saiki isih ditutup kanggo para turis internasional, introduksi program kasebut menehi jaminan ing saindenging tujuan manawa Fiji siyap nampani para turis kanthi aman bali menyang gisik nalika dibukak maneh.

Dikembangake kanthi konsultasi karo Kementerian Kesehatan lan Layanan Kesehatan Fiji, Petugas Penanggulangan Resiko COVID-19, Pamrentah Fijian lan para pemangku kepentingan industri pariwisata, Komitmen Fiji Care kalebu protokol manajemen COVID-19 sing ngetutake pedoman Organisasi Kesehatan Dunia kanggo njamin risiko sing tuntas lan konsisten langkah mitigasi ditindakake ing saindenging pulau.

"Komitmen Fiji Care minangka jaminan kanggo para wisatawan manawa kesehatan lan keselamatan saben wong sing urip lan plancongan ing kene dadi prioritas utama," ujare CEO Pelaksana Pariwisata Fiji, Robert Thompson. "Kita wis kerja sama minangka salah sawijining industri pariwisata lan kesehatan kanggo nglawan COVID-19 lan adaptasi karo normal sing anyar supaya kita siyap nalika bisa nampani para turis internasional maneh."

Wiwit deklarasi COVID-19 minangka pandemi global, Fiji wis nggawe kesehatan lan safety dadi prioritas utama. Amarga respon cepet lan efektif negara kasebut menyang COVID-19, Fiji bisa ngemot virus kasebut wiwit wiwitan lan nyuda resiko panularan wabah ing pulau kasebut. Langkah-langkah penahanan efektif pemerintah sing dileksanakake ing Maret 2020 tegese Fiji bisa ngumumake kanthi resmi COVID-terkandung ing wulan Juni 2020. Saiki, kanthi nggawe Komitmen Fiji Care, para wisatawan bisa yakin manawa Fiji minangka tujuan sing aman kanggo dinikmati preinan sabanjure menyang pulau.

Program Komitmen Fiji Care kalebu komponen utama ing ngisor iki: 

Ukur Kontrol & Mitigasi sing Diidentifikasi Global 

Komitmen Fiji Perawatan minangka komitmen sing tetep kanggo njaga langkah-langkah perlindungan marang COVID-19 ing Fiji. Iki kalebu proses pangujian lan pengawasan sing selaras karo rekomendasi WHO, tes lokal sing kasedhiya ing Pusat Kontrol Penyakit Fiji, fasilitas isolasi terakreditasi WHO, prosedur sing jelas kanggo kasus sing dicurigai, klinik demam drop-in khusus kanggo pengunjung sing prihatin sing nuduhake gejala lan hotline COVID-19 khusus.

Duta Kesehatan

Duta Kesehatan Wellness sing ditunjuk ing saben bisnis bakal kasedhiya kanggo para plancong sajrone lelungan kanggo mbiyantu pitakon utawa masalah sing ana gandhengane karo COVID-19. Ambassador Wellness darmabakti kanggo ngetrapake lan njaga kabeh protokol kebersihan lan praktik aman COVID-19.  

careFIJI Hubungi Lacak App

careFIJI minangka aplikasi seluler sing dijaga privasi Bluetooth, sing nggunakake teknologi pelacakan non-lokasi sing nyedhiyakake Bluetooth. Iki menehi lapisan keamanan tambahan kanggo pengunjung manawa kontak karo kasus COVID-19 bakal dingerteni kanthi cepet lan lancar.

Komitmen Loro-Loro

Pelancong uga bakal dijaluk komisi ing program kasebut kanthi nundha lelungan yen rumangsa ora sehat, komunikasi karo duta kesehatan sing diperlokake, ndownload aplikasi careFIJI lan netepi kabeh peraturan sosial, sanitasi lan pasuryan topeng, yen dibutuhake. 

Kanggo jaminan tambahan, mitra dagang Fiji bisa Book trip klien kanthi kapercayan lengkap liwat Care Fiji Commitment Partners. Saiki, meh 200 mitra industri Pariwisata Fiji - kalebu resort, restoran, operator tur, atraksi lan liya-liyane - wis ngalami proses latihan ekstensif minangka langkah pertama nggawe Komitmen Fiji Care. Proses kasebut isih ditindakake lan dhaptar lengkap mitra sing disetujoni bakal kasedhiya yen rampung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.