24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Fraport AG nampa recertifikasi CEIV Farma

Fraport AG Nampa Sertifikasi Semula CEIV
Fraport AG Nampa Sertifikasi Semula CEIV
ditulis dening Harry S. Johnson

Sertifikat pharma IATA dianugerahi kanggo nangani teladan barang sing sensitif suhu ing Bandara Frankfurt

Print Friendly, PDF & Email

Asosiasi maskapai IATA dianugerahi sertifikasi Fraport AG sing nganyari "CEIV Pharma" kanggo penanganan teladan barang-barang farmasi sing kritis lan sensitif suhu ing Bandar Udara Frankfurt (FRA). Ing taun 2018, Fraport nampa sertifikasi pertama ing program Pusat Keunggulan IATA kanggo Validator Independen Logistik Farmasi (CEIV). Ing audit tindak lanjut anyar, Fraport wis dikonfirmasi maneh sajrone telung taun - kanggo ngakoni proses sistematis lan seamless FRA kanggo nangani obat-obatan. IATA nggawe CEIV minangka standar global kanggo nyedhiyakake maskapai penerbangan, operator bandara, perusahaan penanganan lan agen penerusan kanthi pedoman sing diakoni internasional kanggo penanganan lan transportasi barang-barang farmasi. 

Fraport AGkepala Layanan Darat, Siegfried Pasler, komentar: "Ngamanake reklarifikasi negesake kinerja lan kehandalan proses, peralatan lan sistem sing kuat kanggo ngatasi produk farmasi sensitif. Pangenalan CEIV iki uga nyengkuyung tim penanganan khusus kanggo wektu sing angel lan luwih nguatake posisi Bandara Frankfurt dadi pusat pharma terkemuka Eropa. Sajrone pandemi coronavirus, kita wis jelas nuduhake peran penting sing ditindakake maskapai penerbangan ing penyediaan populasi donya. Bandara Frankfurt uga dadi mitra utama ing distribusi vaksin, kanthi ngirim layanan sing andal kayata transportasi vaksin sing lancar ing dalan bandara kita. ”

Amarga pandemi virus corona sing isih ana, proses sertifikasi taun iki ditindakake kanthi lengkap minangka audit virtual. Auditor IATA ngrampungake keputusan kanthi mbiyantu dokumen lan klip video sing disedhiyakake sadurunge, diterusake karo wawancara virtual. Pasler Fraport nerangake: "Kahanan kanggo rekertifikasi kasebut ora umum kanggo kabeh wong sing melu. Nanging amarga kerja persiyapan sing apik banget, kita bisa menehi auditor kanthi realistis babagan proses kita. "

Audit mbiji macem-macem wilayah kalebu peralatan, layanan IT, proses sing ditemtokake, lan program pelatihan. Pengalaman Fraport sajrone puluhan taun pengalaman nangani ramp wis mesthi ngasilake. Salajengipun, 20 angkut kontrol suhu paling canggih sing saiki digunakake operator bandara kanggo ngangkut barang ing apron uga nggawe percoyo auditor. Loro alat transportasi paling anyar ing Fraport - dirancang khusus kanggo obat - obatan ing njero suhu bisa dikontrol kanthi tepat ing jarak minus 20 nganti plus 30 derajat Celcius. Secara total, Bandara Frankfurt saiki duwe papan penanganan sing dikontrol suhu kanthi udakara 13,500 meter persegi. Sawetara 120,000 metrik ton obat-obatan, vaksin lan barang-barang medis liyane ditangani ing pusat global FRA saben taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.