Asosiasi Warta Warta Breaking Guam Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Guam entuk nomer wulan pariwisata paling apik

Pilih basa sampeyan
guam-cemara
Biro Pengunjung Guam
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Departemen Riset Biro Pengunjung Guam (GVB) negesake manawa kedatangan pengunjung kanggo Mei 2019 wis ngrusak rekor umur 22 taun dadi Mei paling dhuwur ing sejarah pariwisata Guam.

Pulo iki nampani 120,082 pengunjung (+ 5.3%) ing gisik sajrone Wulan Pariwisata. Nganggo rata-rata bobot $ 595.51 saka pangeluaran kaping pindho ing pulau, jumlah pengunjung ing wulan Mei kira-kira $ 71.5 yuta sing dilebokake ing ekonomi lokal. Wulan Mei diwiwiti kanthi wiwitan kanthi buntut Minggu Emas sing dibungkus tanggal 6 Mei, uga kunjungan saka kapal pesiar Asuka II. Periode Golden Week nuduhake tuwuh 18% tinimbang Minggu Emas taun kepungkur kanthi 68 penerbangan charter nggawa meh 10,000 pengunjung Jepang maneh. Asuka II uga nggawa cedhak 900 penumpang menyang Guam. Dina-dina sadurunge Pameran Pulo Guam Micronesia (GMIF) uga nuduhake akeh pengunjung sing teka.

Pamulihan pasar Jepang terus ana 41,688 pengunjung (+ 14%) sing kacathet, dene sing tekan Korea Selatan ana 58,248 (-3.7%). Pasar liyane sing nuduhake tuwuhing wigati kalebu Taiwan + 41% ing wulan kasebut, Filipina + 29.3%, Malaysia + 47.4%, Singapura + 25.9%, lan Hong Kong + 21.2%. AS uga ngalami pertumbuhan sithik +2.8%.

"Kita miwiti Sasi Pariwisata sing apik kanthi Minggu Emas rekor lan mungkasi kanthi nganakake perdamaian lan kekancan ing Pasifik kanthi Pameran Pulo Guam Micronesia kaping 31 minangka acara sing diwiwiti musim panas sing rame ing Liberasi 75th," ujare Presiden GVB lan CEO Pilar Laguaña. "Aku pengin matur nuwun marang mitra pariwisata lan komunitas amarga wis bebarengan lan nampilake pulau kita kanthi cara sing paling apik. Ayo terus nggawe semangat lan budaya Håfa Adai kita supaya katon donya. ”

Rawuh pengunjung kanggo Taun Fiskal 2019 lan Tanggalan Taun tekane saiki kalorone munggah 6.4% yen dibandhingake karo wektu sing padha ing taun 2018 ..

Klik kene kanggo maca laporan rinci.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.