24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Plancongan Bisnis Investments News News Wire Plancongan Singapur

Pantai Sunny Palace RIU dibukak ing Bulgaria sawise masalah keamanan sing bisa ditindakake ing Hotel RIU ing Karibia

0a1a1-13
0a1a1-13
ditulis dening Juergen T Steinmetz

RIU Hotel & Resor wis mbukak Pantai Riu Istana Riu ing Bulgaria a anyar mung Resor diwasa karo layanan klebu kabeh. Dumunung ing wilayah Pantai Sunny, iki minangka hotel nomer tiga ing lokasi segara iki lan hotel RIU kaping pitu ing Bulgaria.

Properti kasebut dununge ing pesisir Segara Ireng lan duwe area pribadi ing pantai kanthi akses langsung kanggo tamu. Ing kene, pelanggan bisa nikmati kabeh fasilitas sing ditawakake hotel RIU, kanthi kursi santai lan payung.

Hotel Riu Palace Sunny Beach

Hotel duwe 335 kamar kanthi pepak kanthi AC, ketel, minibar lan pemandangan laut sing apik banget. Dheweke dihiasi kanthi gaya sing ringkes, ditandai kanthi warna pasir, putih lan biru, sing bisa narik kawigaten alam ing lokasi hotel kasebut.

Hotel Riu Palace Sunny Beach

Tamu bisa nikmati macem-macem masakan. Ana restoran utama sing bisa ngrasakake sarapan prasmanan, nedha awan lan mangan kanthi stasiun masak langsung, omah steak lan rong restoran bertema: Krystal, sing nyedhiyakake masakan fusion, lan Sunrise, bar pantai lan restoran sing duwe masakan Mediterania tradisional. Kajaba iku, para tamu bisa uga nikmati kafe lan salon es krim, Cappuccino, lan bar kolam renang, Lounge 24, sawayah-wayah.

Hotel Riu Palace Sunny Beach

Pantai Sunny Istana Riu dibukak tanggal 15 Juni lan bakal mbukak kanggo kabeh musim panas. Minangka tujuan sing apik kanggo istirahat santai ing segara. Nduwe spa sing kalebu kolam renang njero ruangan, kolam renang pijet, ruangan sauna lan uap, uga menu pijet lan perawatan kecantikan sing bisa dipilih, saliyane kolam renang, gym lan lapangan tenis kanggo tamu. sing pengin tetep bugar nalika preinan. Komplek iki nduweni sawetara area kebon lan kegiyatan sing nyenengake kayata program fitness Riufit lan macem-macem acara awan lan wengi sing direncanakake dening tim hiburan, kabeh tujuane supaya para tamu seneng kanthi tujuan iki lan fasilitas sing ditawakake kompleks RIU .

Hotel Riu Palace Sunny Beach

Lokasi sing apik banget ing wilayah Pantai Sunny, sing dadi salah sawijining tujuan sing paling apik ing pesisir Bulgaria, dening salah sawijining pantai sing paling apik ing wilayah kasebut, tegese para tamu bisa nikmati macem-macem toko sing adol produk tradisional lan restoran ing sakiwa tengene hotel, uga papan sing apik kayata Cape Emine utawa desa Zheravna, Sozopo lan Nesebar.

RIU Hotel & Resor nduwe pitung hotel ing Bulgaria ing Obzor, Pravets lan Golden Sands, uga Sunny Beach.

eTN nglaporake babagan klompok hotel kasebut bubar dadi target sawise masalah keamanan lan keamanan sing mateni ing properti ing Montego Bay Jamaica lan ing Republik Dominika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.