24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Hak-hak manungsa Warta Breaking Jordan Warta Breaking Syria Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Etihad Airways nyathet Dina Pengungsi Sedunia PBB kanthi mbantu para pengungsi Siria ing Yordania

0a1a-270
0a1a-270
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Etihad Airways, maskapai penerbangan Nasional Uni Emirat Arab, ngakoni Dina Pengungsi Dunia PBB kanthi mbukak inisiatif pendhidhikan lan nyumbang pasokan penting kanggo para pengungsi Siria ing Kamp Mrajeeb Al Fhood ing Yordania.
Dina Pengungsi Dunia ditandhani tanggal 20 Juni saben taun kanggo musatake perhatian marang jutaan pengungsi lan wong-wong sing terlantar internal ing saindenging jagad, sing dipeksa nylametake omah-omahe amarga ana perang, konflik lan penganiayaan.

Minangka bagean saka komitmen kanggo ndhukung tujuan kemanusiaan, maskapai kasebut mbukak Etihad Airways Learning and Development Center kanggo nyedhiyakake katrampilan IT lan komputer kanggo para pengungsi, supaya bisa mbantu mbesuke.
Etihad uga nyebar buku, tas, lan alat tulis kanggo 2,400 bocah ing kamp kasebut, minangka bagean saka program sing terus ditindakake kanggo mbantu pendhidhikan ing antarane kelompok sing kurang mampu.

Maskapai iki uga ngluncurake Etihad Tolerance Bakery minangka inisiatif kanggo 'Taun Toleransi' UEA, kanggo ngembangake katrampilan baking profesional ing antarane para wanita pengungsi ing kemah Yordania, lan mbantu dheweke entuk penghasilan saka penjualan roti.
Koki kapal ing Etihad dadi bengkel baking lan nindakake tantangan masak kanggo para wanita, nyediakake hadiah lan peralatan masak kanggo para pemenang lan peserta.

Kajaba iku, Etihad uga wis gabung karo Bulan Sabit Abang Emirat lan Kementerian Luar Negeri lan Kerjasama Internasional kanggo nyumbang barang-barang bantuan kalebu sandhangan, selimut, kit fasilitas lan panganan garing kanggo kulawarga ing kamp kasebut.

Maskapai iki uga nyebarake 1,000 tutup amben menyang rumah sakit lapangan kamp, ​​sing nyedhiyakake perawatan medis kanggo para pengungsi.
Anggota manajemen senior Etihad, Dewan Pemuda Etihad, lan delegasi sukarela saka Bulan Sabit Abang Emirat lan Menteri Luar Negeri lan Kerjasama Internasional, uga melu bocah-bocah lan warga kamp ing macem-macem kegiatan hiburan.

Khaled Al Mehairbi, Ketua Kehormatan Program Tanggung Jawab Sosial Perusahaan, Etihad Aviation Group, ujar: "Kita komitmen kanggo mbantu bocah-bocah kasebut supaya bisa nerusake perjalanan pendhidhikan, supaya bisa entuk masa depan sing luwih apik lan integrasi ing komunitas."

"Pendhidhikan minangka landesan kanggo ngembangake komunitas apa wae, lan kanthi nyengkuyung kesempatan pendhidhikan, kita bisa investasi ing masa depan bocah-bocah kasebut lan mbantu nglindhungi supaya ora bisa dadi korban perdagangan manungsa utawa teror. Aku matur nuwun marang mitra lan staf sukarelawan sing gabung karo kita kanggo melu acara kasebut lan ngirim pasokan. Upaya lan wektune wis larang kanggo ngladeni tujuan mulia iki. ”

Sadurunge, Etihad Airways nyedhiyakake pasokan pendhidhikan lan mbantu ngrenovasi sekolah ing negara kalebu India, Kenya, Serbia, Filipina, Bosnia, Uganda, Bangladesh, lan Sri Lanka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov