24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Warta Breaking Taiwan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

First Boeing 787-10 Dreamliner dikirim menyang Taiwanese EVA Air

0a1a-274
0a1a-274
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Taiwanese Evergreen Airways (EVA Air) dina iki ngrayakake pengiriman Dreamliner Boeing [NYSE: BA] 787-10 kaping pisanan, sing menehi tandha saka 20 787-10s sing paling efisien sing rencanane operator digunakake ing rute kerapatan tinggi ing Asia mengko panas Maskapai kasebut, sing uga ngrayakake ulang taune kaping 30 taun iki, wis ngoperasikake armada papat Dreamliner 787-9.

"Dreamliner 787 wis dadi kapal pengawal utama kita lan kita bakal nggunakake efisiensi bahan bakar sing ora ana tandhingane, keandalan lan ukuran kanggo ngoperasikake pasar kerapatan tinggi ing Asia," ujare Steve Lin, Ketua EVA Air. "787-10 nawakake sekitar 15 persen luwih akeh kabin lan kapasitas kargo dibandhingake karo 787-9s sing ana saiki lan kemampuan tambahan iki bakal ngidini kita nggoleki kesempatan anyar kanggo tuwuh ing pasar mbesuk ing Asia Pasifik. Minangka maskapai penerbangan bintang lima, kita komitmen kanggo nyedhiyakake layanan lan produk kelas internasional kanggo para pelanggan lan pesawat anyar iki bakal dadi kunci sukses jangka panjang. "

Dibangun nganggo bahan komposit entheng lan didukung karo mesin GEnx canggih, 787-10 saka EVA Air minangka anggota paling gedhe saka kulawarga Dreamliner sing hemat bahan bakar lan nyenengake penumpang. Dawane 224 kaki (68 meter), EVA Air 787-10 bisa nglayani 342 penumpang kanthi konfigurasi rong kelas, yaiku 38 kursi luwih akeh tinimbang Dreamliner EVA Air kang 787-9.

"EVA Air minangka operator pemenang penghargaan lan wis nggawe armada jarak jauh sing dinamis. Kanthi 777-300ER, 787-9s lan saiki dadi 787-10, EVA Air bakal duwe kulawarga widebody sing luar biasa kanggo ngladeni para penumpang lan ngembangake jaringan internasional sajrone pirang-pirang taun, "ujare Ihssane Mounir, wakil presiden senior Sales Komersial lan Pemasaran Perusahaan Boeing. "Kita ngormati banget yen EVA nggawe masa depan udakara kulawarga 787 Dreamliner lan aku yakin manawa kapabilitas pesawat sing nyenengake penumpang bakal menehi kontribusi gedhe marang reputasi maskapai minangka maskapai bintang lima."

Didhukung dening suite teknologi anyar lan desain revolusioner, 787-10 nyetel patokan anyar kanggo efisiensi bahan bakar lan ekonomi operasi nalika mlebu layanan komersial taun kepungkur. Pesawat kasebut ngidini operator bisa nggayuh efisiensi bahan bakar 25 persen saben kursi luwih apik dibandhingake karo pesawat sadurunge ing kelas. 787 saiki lagi dilayani karo sawetara maskapai penerbangan terkenal ing donya lan wis entuk pesanan lan komitmen nganti 50 pesawat nganti saiki ing 2019.

Solusi solusi digital Boeing Global Service, kalebu Maintenance Performance Toolbox, Airplane Health Management lan alat alat penerbangan elektronik Jeppesen FliteDeck Pro, terus mbantu efisiensi drive EVA Air lan ningkatake kinerja ing armada 787 pesawat. Minangka pelanggan Program Layanan Komponen Boeing, EVA Air nduweni akses gampang menyang jaringan dhukungan global kanthi bagean, komponen lan unit sing bisa diganti garis sing bisa diganti.

Anggota Star Alliance, EVA Air nglayani rute internasional kanthi udakara 565 penerbangan mingguan. Ing 787lin Dreamliner maskapai anyar, para penumpang bisa nemu kursi kelas Royal Laurel EVA Air sing dirancang dening Designworks, perusahaan BMW Group. Ing jembaré 23 inci, kursi anyar dilengkapi panel privasi, kapabilitas kebak flat uga sistem hiburan ing pesawat sing ditingkatake. EVA Air uga kerja sama karo Teague, kanggo ngrancang kursi kelas ekonomi, sing diproduksi dening Recaro.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov