Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Nganyari Destinasi Plancongan

Dina kapisan musim panas karo Sandal Resorts

Pilih basa sampeyan
1-80
1-80
ditulis dening Dmytro Makarov

 Nalika Resor Sandals® diwiwiti ing Pulo Jawa Jamaika, perusahaan ora mung prihatin karo revolusi Caribbean keramahan, nanging uga ngowahi industri perhotelan kanthi sakabehe. Gordon "Butch" Stewart, Pendhiri lan Ketua Sandal Resorts International, arep ngluwihi norma kasebut lan ngluwihi pangarep-arep sing paling gedhe para tamu kanthi nggawe konsep kolam renang pertama ing kolam renang Caribbean, sing debut 35 taun kepungkur ing resort unggulan perusahaan kasebut, Sandals Montego Bay ing Jamaika.

Saiki dadi pusat teken ing kabeh Sandals Resorts, bar kolam renang yaiku salah sawijining conto komitmen awal perusahaan kanggo inovasi terus-terusan. "Telung puluh lima taun mengko lan bar kolam renang minangka landasan apik kanggo merek kita. Ora akeh wong sing ngerti yen Sandal nggawe bar kolam renang - nanging kita mung miwiti, "ujare Gordon" Butch "Stewart. "Wiwit iku, kita terus nggawe inovasi kanthi ngenalake akeh wiwitan ing bar kolam renang kanggo kolam renang Caribbean - saka Swim-Up Suites, menyang Villa lan Bungalow Over-the-Water sing apik, bar overlay, kolam renang atap lan kolam tanpa wates, speakeasy, toko donat gourmet, lan uga gang bowling papat-jalur - kabeh kalebu Resor. "

Kanggo mahargya 35th mengeti Sandals Resorts nyipta bar kolam renang lan ngirim inovasi ganti game ing kategori kabeh kalebu patang puluh dekade, perusahaan iki ngelingi crita sing apik banget lan ngrayakake dina pisanan musim panas kanthi "Swim-Up to Sandals Suite-Stakes. ” Sandals Resorts bakal kejutan kanthi acak siji pemenang begja saben dina Jumuah diwiwiti Ana, Juni 28 lan pungkasane Ana, September 20, kanthi plancongan gratis 5 wengi / 6 dina kanggo wong diwasa menyang Swim-Up Suite ing Sandal Resorts.

Suite sing ngalamun iki adoh saka pesisir paling apik ing Caribbean, kanthi pemandangan lanskap tropis lan akses kolam renang sing gampang saka kolam renang. Pelanggan bisa ngetik "Swim-Up to Sandals Suite-Stakes" kanthi ngunjungi http://www.sandals.com/swimupsweeps kanggo kasempatan kanggo nambah game blumbang ing Sandals Resorts, pencipta bar kolam renang. Ngrameke kabeh musim panas lan dadi bagean sejarah karo Sandal Resorts kanthi menehi tag #SwimUpToSandals lan #SandalsResorts.

Sandals Resorts terus merevolusi pengalaman tamu 5-Bintang, nawakake luwih kalebu kualitas tinimbang resor ing planet iki. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan pengalaman liburan Sandal Resorts Luxury Included®, bukak www.sandals.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.