24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Taiwan transportasi USA Breaking News

Boeing 787-10 Dreamliner nggawe pangiriman kaping pisanan kanggo EVA Air

2018_11_16_58810_1542353138._large
2018_11_16_58810_1542353138._large
ditulis dening Dmytro Makarov

EVA Air dina iki ngrayakake pengiriman Dreamliner Boeing 787-10 sing kaping pisanan, minangka tandha saka 20 787-10s sing paling efisien sing dijadwalake operator digunakake ing rute kerapatan tinggi Asia mengko musim panas iki. Maskapai kasebut, sing uga ngrayakake 30 taunth mengeti taun iki, wis makaryakke armada papat 787-9 Dreamliner.

"Dreamliner 787 wis dadi kapal pengawal utama kita lan kita bakal nggunakake efisiensi bahan bakar sing ora ana tandhingane, keandalan lan ukuran kanggo ngoperasikake pasar kerapatan tinggi Asia, "Ujare Steve Lin, Ketua EVA Air. "787-10 nawakake sekitar 15 persen luwih akeh kabin lan kapasitas kargo dibandhingake karo 787-9s sing ana saiki lan kemampuan tambahan iki bakal ngidini kita nggoleki kesempatan anyar kanggo tuwuh ing pasar mbesuk ing mangsa ngarep Asia Pacific. Minangka maskapai penerbangan bintang lima, kita komitmen kanggo nyedhiyakake layanan lan produk kelas internasional kanggo para pelanggan lan pesawat anyar iki bakal dadi kunci sukses jangka panjang. "

Dibangun nganggo bahan komposit entheng lan didukung karo mesin GEnx canggih, 787-10 saka EVA Air minangka anggota paling gedhe saka kulawarga Dreamliner sing hemat bahan bakar lan nyenengake penumpang. Dawane 224 kaki (68 meter), EVA Air 787-10 bisa nglayani 342 penumpang kanthi konfigurasi rong kelas, yaiku 38 kursi luwih akeh tinimbang Dreamliner EVA Air kang 787-9.

"EVA Air minangka operator pemenang penghargaan lan wis nggawe armada jarak jauh sing dinamis. Kanthi 777-300ER, 787-9s lan saiki 787-10, EVA Air bakal duwe kulawarga widebody sing luar biasa kanggo ngladeni para penumpang lan ngembangake jaringan internasional sajrone pirang-pirang taun, "ujare. Ihssane Mounir, wakil presiden senior Sales lan Pemasaran Komersial saka The Boeing Company. "Kita ngormati banget yen EVA nggawe masa depan udakara kulawarga 787 Dreamliner lan aku yakin manawa kapabilitas pesawat sing nyenengake penumpang bakal menehi kontribusi gedhe marang reputasi maskapai minangka maskapai bintang lima."

Didhukung dening suite teknologi anyar lan desain revolusioner, 787-10 nyetel patokan anyar kanggo efisiensi bahan bakar lan ekonomi operasi nalika mlebu layanan komersial taun kepungkur. Pesawat kasebut ngidini operator bisa nggayuh efisiensi bahan bakar 25 persen saben kursi luwih apik dibandhingake karo pesawat sadurunge ing kelas. 787 saiki lagi dilayani karo sawetara maskapai penerbangan terkenal ing donya lan wis entuk pesanan lan komitmen nganti 50 pesawat nganti saiki ing 2019.

Solusi solusi digital Boeing Global Service, kalebu Maintenance Performance Toolbox, Airplane Health Management lan alat alat penerbangan elektronik Jeppesen FliteDeck Pro, terus mbantu efisiensi drive EVA Air lan ningkatake kinerja ing armada 787 pesawat. Minangka pelanggan Program Layanan Komponen Boeing, EVA Air nduweni akses gampang menyang jaringan dhukungan global kanthi bagean, komponen lan unit sing bisa diganti garis sing bisa diganti.

Anggota saka star Alliance, EVA Air nglayani rute internasional kanthi udakara 565 penerbangan mingguan. Ing 787lin Dreamliner maskapai anyar, penumpang bisa nemu sing anyar EVA Air Royal Laurel kursi kelas sing dirancang dening Designworks, perusahaan BMW Group. Ing jembaré 23 inci, kursi anyar dilengkapi panel privasi, kapabilitas kebak flat lengkap uga sistem hiburan in-flight sing ditingkatake. EVA Air uga kerja sama karo Teague, kanggo ngrancang kursi kelas ekonomi, sing diproduksi dening Recaro.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.