24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kepiye sampeyan bisa mengaruhi masa depan Penerbangan?

vijay
vijay
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Dunia muncul saka inisiatif dhasar sing dikenal minangka pembangunan maneh.
Veteran penerbangan Vijay Poonoosamy, tilas VP kanggo Etihad Airways saiki dadi Pimpinan Tarif Penerbangan WTN. Sesi brainstorming pisanan dijadwalake kanggo anggota WTN lan masarakat kanggo melu tanggal 20 lan 22 Januari.

Print Friendly, PDF & Email

Sing nembe madeg klompok kapentingan penerbangan Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) lagi dibentuk, lan sampeyan diundang.

Miturut WTTC, luwih saka 174 juta lelungan lan proyek pariwisata wis ilang global lan PDB global ilang luwih saka $ 4.7 triliun saka lelungan lan pariwisata ing taun 2020.

Pamrentah saiki wis ndhukung maskapai kasebut kanthi dana US $ 173 milyar, nanging maskapai IATA duwe utang luwih saka $ 651 milyar lan ilang 118.5 milyar USD ing taun 2020.

Kerugian manungsa lan ekonomi sing lagi lara, ora bisa ditebak saka Covid-19 lan galur lan ombak, risiko kena infeksi utawa kontak karo wong sing, tes lan karantina ing loro ujung penerbangan, risiko mati ing salah sawijining pungkasan penerbangan lan kesadaran kanggo perubahan iklim, mesthine bakal mengaruhi kepinginan lan kemampuan masarakat kanggo melu lelungan udara kanthi diskriminasi sanajan wates mbukak.

Perjalanan sing gegandhengan karo kerja uga bakal kena pengaruh amarga bisnis terus nandhang sangsara, anggaran ing endi wae dipotong lan luwih akeh wong sing nampa kenyamanan lan kesempatan anyar alat virtual sing efektif biaya.

Ora ana sing ngerti kepiye kabeh kedadeyan, nanging kita kabeh kudu sadar yen normal BARU mbutuhake pola pikir BARU kanggo nemokake solusi BARU. Ngluwihi inovasi lan digitalisasi, ana kebutuhan sing saya suwe kanggo nggawe model plancongan lan pariwisata sing aman, aman, lan sosial, lingkungan, lan ekonomi sing didhukung dening nilai-nilai.

Grup Penerbangan Jaringan Pariwisata Donya nyedhiyakake papan sing aman lan klebu kanggo Pemangku Kepentingan Pariwisata & Pariwisata kanggo diskusi kanthi jujur ​​babagan tantangan sing nggegirisi sing ditindakake Aviation lan kanggo mbantu nggawe kapercayan maneh marang kapercayan, keamanan, keamanan, prediktabilitas, lan nilai komunitas positif saka Travel & Pariwisata.

Anggota Jaringan Pariwisata Dunia lan pengamat sing kasengsem diundang menyang rong presentasi otak lan Q&A kanggo ngrembug babagan masa depan penerbangan.

SESI PISAN

19 Januari 2020
- Hawaii: 11.00 wengi

Wednesday Januari 20 2020
- California (PST): 1.00 esuk
- New York (EST): 4.00 esuk
- Argentina | Brasil: 6.00 esuk
- Inggris | Portugal | Ghana: 9.00 esuk
- Jerman | Itali | Tunisia | 10.00 esuk
- Yunani | Yordania | Wong Israel | Arab Saudi | Kenya | Afrika Kidul | 11.00 esuk
- UAE 12.00 awan
- Seychelles | Mauritius 1.00 sore
- India: 2.30 sore
- Thailand | Jakarta: 4.00 sore
- Hong Kong | Singapura | Bali 5.00 sore
- Jepang | Korea 6.00 sore
- Guam: 7.00 bengi
- Sydney: 8.00 wengi
- Selandia Baru: 10.00 wengi

Klik kene kanggo ndhaftar 


SESI KEDUA

Jumuah, 22 Januari 2020
- Hawaii (HST): 3.00 sore– California (PST): 5.00 sonten
- Denver (MST): 6.00
- Chicago (CST): 7.00
- New York (EST) | Jamaika: 8.00 bengi
- Argentina | Brasil: 10.00 wengi

Setu, 23 Januari 2020
- Inggris | Portugal | Ghana: 1.00 esuk
- Jerman | Itali | Tunisia | 2.00 esuk
- Yunani | Yordania | Wong Israel | Afrika Kidul | 3.00 esuk
- Arab Saudi: 4.00 esuk
- UAE | Seychelles | Mauritius 5.00 esuk
- India: 6.30 esuk
- Thailand | Jakarta: 8.00 esuk
- Hong Kong | Singapura | Bali 9.00 esuk
- Jepang | Korea 10.00 esuk
- Guam: 11.00 esuk
- Sydney: 12.00 pm
- Selandia Baru: 2.00 wengi

Klik kanggo ndhaptar 

Vijay Poonoosamy, Singapura minangka Direktur Internasional & Urusan Umum Grup QI, Anggota Dewan Eksekutif Jaringan Pariwisata Dunia, Anggota Non-Eksekutif Dewan manajemen aset pesawat Veling Group, anggota Dewan Penasihat Forum Pariwisata Dunia Lucerne, saka Perusahaan Pengembangan Laut Merah lan Komite Pemimpin Strategi Forum Ekonomi Dunia lan Komite Pemandu Paritas gender. Vijay minangka Direktur Utama Air Mauritius, Ketua Eksekutif Bandara Mauritius lan Wakil Presiden Urusan Internasional Etihad Airways. Piyambakipun dados ketua Konferensi Transportasi Udara Worldwide kaping 4 ICAO, Komite Transportasi Udara Komisi Sipil Afrika lan Komite Urusan Industri IATA lan Dewan Penasihat Hukum.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka jaringan global karo anggota industri pariwisata lan pariwisata ing 125 negara.

Informasi liyane lan informasi anggota: www.wtn.travel

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.