Airlines Airport Breaking Georgia News Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Education News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rusia ngelingake para plancong ninggalake Georgia lan nundha penerbangan komersial dening Georgian Airlines

Pilih basa sampeyan
Cara georgia_1206379356
Cara georgia_1206379356
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Pololikashvili saka Georgia, Majelis Umum UNWTO 2019 direncanakake wulan September ing St. Petersburg, Rusia. Pamrentah Rusia, Sabtu, nglarang maskapai penerbangan Georgia ora bisa mabur menyang wilayah kasebut, lan nambah watesan sing dileksanakake dening Presiden Vladimir Putin minangka bagean saka ketegangan antarane Moskow lan tanggane bekas Soviet.

Putin wis nandatangani keputusan pungkasan dina Jumuah, nglarang maskapai penerbangan Rusia mabur menyang Georgia pro-Kulon wiwit tanggal 8 Juli kanggo nanggepi demonstrasi anti-Moskow ing ibukota Georgia, Tbilisi. Protes kasebut diluncurake sawise anggota parlemen Rusia ngucapake parlemen saka kursi pembicara ing awal minggu iki, langkah sensitif banget kanggo rong negara sing hubungane tetep tegang sawise perang singkat ing 2008.

Menteri transportasi Rusia ujar manawa wiwit tanggal 8 Juli, rong maskapai penerbangan Georgia bakal dilarang mabur menyang Rusia, kanthi nyebutake kebutuhan kanggo njamin “keamanan penerbangan” lan utang sing diduweni perusahaan Georgia.

Pejabat berwenang nyaranake operator tur kudu mandheg adol paket lelungan menyang Georgia lan menehi saran supaya turis Rusia ninggalake Georgia lan mulih.

Keputusan kasebut nggawe industri wisata lan pariwisata kaget ing Rusia lan Georgia

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.