Breaking News Ghana Breaking News Iran Warta Breaking Travel budaya Investments News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Iran - Ghana mlebu MOU babagan pariwisata lan kerja sama zona perdagangan bebas

Pilih basa sampeyan
ItanGhana
ItanGhana
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wakil kepala Dewan Tertinggi Zona Perdagangan Bebas Iran, Industri lan Ekonomi Khusus kanggo urusan budaya, pariwisata lan industri, Mohammad Reza Rostami, nyebutake kemampuan Ghana lan bawana Afrika ing bidang budaya lan seni. Kanggo ngluncurake jaringan ekspor kerajinan tangan Iran-Ghana bisa mbantu ngembangake industri kasebut Sekretaris Eksekutif Dewan Zona Bebas Ghana, Okyere Baafi teka ing Teheran dina Jumuah kanggo ngobrol karo pejabat Dewan Tertinggi Perdagangan Bebas, Zona Industri lan Ekonomi Khusus Iran. lan kanggo ngunjungi Zona Bebas Kish ing sisih kidul Iran.

MOU ditandatangani dening Sekretaris Dewan Tertinggi Zona Perdagangan Bebas, Zona Industri lan Ekonomi Khusus Iran Morteza Bank lan Sekretaris Eksekutif GFZA Michael Okyere Baafi ing Teheran.

Nalika pidato ing upacara penandatanganan kasebut, Bank nyebutake kapasitas zona perdagangan bebas Iran kanggo ngembangake ekonomi negara kasebut, kanthi ujar "kerja sama ekonomi bebarengan ing antarane zona perdagangan bebas Iran lan Ghana bisa nyedhiyakake akses negara-negara Afrika menyang macem-macem produk ing wilayah kasebut lan mbukak dalan kanggo nambah ijol-ijolan perdagangan. "

Sementara, wakil kepala Dewan Tertinggi Zona Perdagangan Bebas Iran, Industri lan Ekonomi Khusus kanggo produksi, ekspor lan urusan teknologi, Akbar Eftekhari, ujar manawa zona gratis kudu nuduhake potensial produksi lan kesempatan investasi karo negara liya.

Konteks ijol-ijolan gabungan antarane zona bebas negara kasebut bisa uga ditetepake amarga bisa nyiyapake perdagangan elektronik adhedhasar mata uang digital.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.