Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Hard Rock Hotel Punta Cana mbusak dispenser minuman keras sawise 9 turis Amerika tiwas ing Republik Dominika

Pilih basa sampeyan
HRH
HRH
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hard Rock Hotel lan Kasino ing Republik Dominika mbusak dispenser minuman keras saka bar mini ing kamar resor ing Punta Cana, ujare manajer umum sawise media kalebupublikasi dheweke takon apa hotel alon-alon keracunan tamune.

Hotel kasebut pengin nggawe keputusan yen mbusak dispenser kasebut digawe kanthi mandiri lan dudu asil saka pati sing kedadeyan ing Hard Rock Hotel lan Kasino ing Punta Cana. Keputusan kasebut nyusul sawetara kematian turis Amerika ing Republik Dominika, sawetara sing bisa uga kalebu minuman keras.

Paling ora sangang warga Amerika wis tilar donya sajrone utawa sawise nginep ing Resor Republik Dominika sajrone taun kepungkur, miturut informasi saka Departemen Luar Negeri AS, anggota kulawarga lan resort sing ana gandhengane.

FBI ngewangi tes toksikologi saka telung saka sanga wong Amerika sing tilar donya ing Republik Dominika ing taun kepungkur, jarene.

Pariwisata taun kepungkur nuduhake luwih saka 17% ekonomi negara kasebut, miturut Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia.

Republik Dominika kabeh miturut situs web. www.godominicanrepublic.com/ nganti saiki ora nggatekake kanggo menehi komentar utawa nyebutake tantangan industri pariwisata kabupaten iki sing diadhepi babagan pati lan penyakit saka akeh pengunjung AS.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.