Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Dewan Pariwisata Afrika: Kebutuhan Sinergi Industri sing Luwih gedhe ing Afrika Kulon

Pilih basa sampeyan
Dewan Pariwisata Afrika
Dewan Pariwisata Afrika
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The 2019 Forum Penerbangan Regional IATA lagi ditahan ing Hotel Marriott ing Accra, Ghana. Dina Selasa Alain St.Ange, Presiden Dewan Pariwisata Afrika lan mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Laut Kelautan Seychelles bakal moderat sesi kanthi irah-irahan "Afrika Kulon lan Tengah minangka Tujuan Pariwisata Pilihan: Kebutuhan Sinergi Industri sing Luwih gedhe . Peserta ing sesi Dewan Pariwisata Afrika kalebu Hon. Barbara Oteng Gyasi, Menteri Pariwisata lan Seni Kreatif, Ghana; Hon. M. Siandou Fofana, Menteri Pariwisata, Cote D'Ivoire; Ms. Gloria Yirenkyi, Manajer Negara, South Africa Airways; Bankole Bernard, Presiden, Asosiasi Nasional Agen Perjalanan Nigeria; Pak Ikechi Uko, Penerbit, Afrika Plancongan Triwulanan; Bapak Sean Mendis, Kepala Operasi Operasi, maskapai penerbangan Dunia Afrika.

Ing tema "Penerbangan: Bisnis kanggo Kemakmuran Wilayah", acara IATA sing kaliber iki nggabungake para pembuat keputusan lan pengaruh sing misuwur, makili Pemerintah, agensi peraturan, maskapai penerbangan, bandara, panyedhiya layanan navigasi udara, organisasi pariwisata, organisasi internasional lan regional , supplier penerbangan lan pabrikan pesawat saka Afrika, Timur Tengah lan global.

Menteri Penerbangan Ghana, terhormat Joseph Kofi Adda lan Wakil Presiden Regional IATA kanggo Afrika & Timur Tengah, Muhammad Ali Albakri, bebarengan karo eksekutif senior IATA liyane lan ahli industri penerbangan sing dadi tuan rumah acara kasebut ing Negara Afrika Kulon iki.

The Dewan Pariwisata Afrika saiki dadi organisasi pariwisata lan wisata paling cepet ing bawana. Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang wilayah Afrika.

Presiden ATB St. Ange marang Afrika ing Afrika dina tanggal 25 Mei, Dewan Pariwisata Afrika siyap nggabungake Afrika liwat pariwisata.

Informasi babagan anggota ing Papan Pariwisata Afrika bisa ditemokake ing www.africantourismboard.com/join 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.