Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Warta Breaking Curacao Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Benchmark nunjuk Direktur Layanan Catering & Convention anyar, Resort Santa Barbara & Golf Resort, Curaçao

0a1-21
0a1-21
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Benchmark wis milih direktur katering lan layanan konvensi Sadira Baetens kanggo Santa Barbara Beach & Golf Resort, properti Patokan Resor & Hotel sing ana ing Pulo Curaçao. Rob de Bekker, manajer umum Benchmark ing resort kasebut, ngumumake pengumuman kasebut.

"Aku seneng banget ngumumake posisi anyar Sadira ing resor," ujare Pak de Bekker. "Dheweke wis lan terus dadi semangat ing departemen penjualan katering, lan kanthi aktif entuk rasa hormat lan apresiasi saka rekan kerja lan pelanggan. Dheweke minangka model keunggulan sejatine ing kabeh sing ditindakake. ”

Janjian iki nuduhake promosi kanggo Sadira Baetens, sing wis nate dadi staf Santa Barbara Beach & Golf Resort suwene nem taun, sadurunge dadi direktur asosiasi katering lan layanan konvensi. Sadurunge gabung ing resor kasebut, Ibu Baetens nyekel jabatan manajer penjualan katering kanggo Renaissance Resort & Casino sing ana ing Willemstad, Curaçao.

Sadira Baetens iku lulusan Universitas INHolland ing Amsterdam, Walanda. Dheweke manggon ing Curaçao.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov