24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Lima korban tiwas, puluhan wong cilaka ing kacilakan sepur Bangladesh

0a1a-300
0a1a-300
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Paling ora ana limang wong sing tiwas lan luwih saka 100 wong cilaka amarga ana gegayutan kreta ing sisih wetan Bangladesh, sawijining pejabat ujar dina Senin.

Kacilakan kasebut kedadeyan ing distrik Moulvibazar, udakara 203 km saka ibukutha Dhaka.

Nurun Nabi, pejabat pemadam kebakaran lokal, sedhih amarga kacilakan kasebut kedadeyan udakara jam 11:50 wengi wektu lokal ing dina Minggu wengi.

Miturut pejabat kasebut, salah sawijining kreta sepur, Upaban Express, tumuju Dhaka saka sisih lor kutha Sylhet, ambruk ing kanal, dene loro liyane tiba ing cedhak kanal.

Miturut pejabat kasebut, layanan penyelamat ana ing lokasi kasebut. Dheweke ujar manawa korban jiwa bisa mundhak.

Penyebab kacilakan kasebut diteliti.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov