Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Georgia Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Perdana Menteri Georgia: Georgia aman kanggo turis asing

0a1-22
0a1-22
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Perdana Menteri Georgia Mamuka Bakhtadze ujar dina Senin manawa Georgia minangka negara sing aman kanggo turis saka Rusia lan negara liya.

"Georgia minangka salah sawijining negara sing paling aman ing Eropa lan nalika ngomong babagan Tbilisi, iki minangka kutha sing paling aman ing kabeh Eropa. Turis ngerti banget. Georgia minangka negara aman kanggo turis Rusia lan kanggo kabeh tamu sing teka ing kene, "ujare nalika wawancara karo perusahaan televisi Imedi sing menehi komentar babagan keputusan Rusia kanggo nundha layanan udhara karo Georgia.

Miturut Bakhtadze, pihak Georgia arep ngrampungake masalah iki ing pertemuan sabanjure antara utusan khusus perdana menteri Georgia kanggo hubungan karo Rusia Zurab Abashidze lan Wakil Menteri Luar Negeri Rusia Grigory Karasin ing Prague.

Protes akeh ditindakake ing Tbilisi wiwit tanggal 20 Juni, kanthi para demonstran lan aktivis oposisi nuntut mundur saka menteri interior lan juru bicara parlemen. Polisi nggunakake gas luh, peluru karet lan meriam banyu kanggo nyebarake para demonstran.

Ana 240 wong sing cilaka ing demonstrasi kasebut. Polisi nahan luwih saka 300 wong.

Sawise demonstrasi gedhe ing ibukota Georgia, Tbilisi, Presiden Rusia Putin tanggal 21 Juni nandatangani keputusan sing nundha layanan udara penumpang antara rong negara kasebut wiwit tanggal 8 Juli. Menteri Transportasi Rusia ujar yen dina sabanjure yen penerbangan menyang Rusia nganggo pesawat udara Georgia uga bakal dilarang tanggal 8 Juli.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov