24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Bermuda Warta Breaking Travel News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pariwisata Bermuda milih Direktur Komunikasi Perusahaan

bermuda
bermuda
ditulis dening editor

Otoritas Pariwisata Bermuda (BTA) ngumumake manawa Rosemary Jones gabung karo Direktur Komunikasi & Strategi Perusahaan, nglaporake langsung menyang Kevin Dallas, Kepala Eksekutif BTA. Ing kalungguhane, dheweke tanggung jawab kanggo implementasi, kajian terus, lan evolusi Rencana Pariwisata Nasional pulau kasebut, uga koordinasi lan ngatur macem-macem tim departemen lan pemangku kepentingan njaba. Jones uga bakal tanggung jawab komunikasi rong arah karo pihak media lan industri lokal, kalebu tugas penting liyane. Dheweke gabung karo BTA tanggal 1 Juli 2019, lan ngganti Glenn Jones, sing ing wulan April diangkat dadi Chief Development Development Officer.

Jones wis mantep minangka salah sawijining eksekutif komunikasi utama Bermuda, kanthi pengalaman ing hubungan umum lan jurnalisme. Sadurunge janjian ing BTA, dheweke dadi kepala komunikasi lan pemasaran ing Badan Pengembangan Bisnis Bermuda suwene patang taun. Ing peran kasebut, dheweke berperan penting kanggo nyopir rencana PR nasional, ngasilake konten lan kampanye pembelaan, nggawe liputan media lokal lan global, lan promosi macem-macem industri ing sektor jasa finansial Bermuda.

"Reputasi Rosemary kanggo keunggulan sadurunge, lan kita seneng nggawa dheweke ing BTA," ujare Kevin Dallas. "Kita ngerti dheweke bakal dadi tambahan tim sing apik lan bakal mbantu kita terus momentum mindhah Rencana Pariwisata Nasional kanthi cara sing semangat lan berkelanjutan uga bisa nyambung karo para pemangku kepentingan sing relevan supaya kabeh swara bisa dirungokake."

Dilatih minangka koran, majalah lan jurnalis siaran, byline Jones ditemokake ing pirang-pirang publikasi Amerika Utara, kalebu majalah People and Islands. Dheweke minangka mantan reporter-editor kanggo Broadcast News Toronto, editor majalah Bermudian, editor editor majalah Bermudian Business, lan panulis sawetara buku, kalebu pandhuan perjalanan Moon Bermuda sing diterbitake dening Avalon Travel, Royal Bermuda, Hall of History: Crita Bermuda ing Seni lan Bermuda: Lima Abad, sing menangake Penghargaan Bermuda kanggo Non-Fiksi.

"Minangka pakurmatan nyata gabung karo tim bakat BTA lan mbantu nggawe prestasi sing wis apik," ujare Ms. Jones. "Plancongan lan pariwisata mesthi dadi kekarepanku sing gedhe, mula aku seneng banget duwe kesempatan iki kanggo crita, nyengkuyung dialog nasional, lan ndhukung industri lan para pemangku kepentingan nalika njupuk ekonomi pariwisata Bermuda menyang level sabanjure."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.