24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Libanon Warta Breaking Selandia Anyar Teknologi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Airways New Zealand mbukak fasilitas simulasi kontrol lalu lintas udara (ATC) canggih ing Beirut, Libanon

Airways-simulator-Beirut
Airways-simulator-Beirut
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing upacara tonggak sing dianakake ing Beirut wingi, Airways Selandia Baru lan Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil (DGCA) Libanon resmi mbukak fasilitas simulasi kontrol lalu lintas udara (ATC) - pelatihan ATC sing mbuktekake mbesuk ing sawetara puluh taun kepungkur.

Airways International, cabang komersial panyedhiya layanan navigasi udara Selandia Baru, wis ngrampungake simulator menara LCD TotalControl lan loro simulator radar / non-radar ing Bandara Internasional Beirut-Rafic Hariri sawise proyek 12 wulan. Fasilitas kasebut, kanggo digunakake kanggo nglatih pengendali ATC DGCA lan siswa nggunakake skenario simulasi sing niru donya nyata, saiki ditugasake sawise rampung uji coba situs ditampa minggu iki.

Menteri Pekerjaan Umum lan Transportasi Libanon Youssef Fenianos resmi mbukak fasilitas simulasi kasebut ing upacara sing dirawuhi dening Pamrentah Libanon lan delegasi DGCA Lebanon, uga Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO), Airway lan pejabat Perdagangan lan Perusahaan Selandia Baru sing lelungan menyang Libanon menyang tandhani tonggak sejarah sing penting. Kontrak kanggo mbangun lan nginstal simulator yaiku antarane Airways International lan ICAO atas jenenge DGCA Lebanon.

CEO Airways International Sharon Cooke ujar manawa organisasi kasebut bangga ndhukung DGCA liwat teknologi simulasi kelas donya. "Airways seneng banget menehi tandha tonggak sejarah iki sawise nduwe proyek strategis strategis iki kanggo DGCA lan Pamrentah Libanon. Kita ngarepake supaya bisa ngembangake kemitraan iki amarga DGCA nggawe kemampuan pelatihan ATC, "ujare Ms Cooke.

Direktur Departemen Navigasi Udara DGCA Lebanon Kamal Nassereddine ujar manawa simulator TotalControl Airways paling cocog kanggo nyukupi sarat utama DGCA, sing kalebu grafis utama foto, realistis, lan panggunaan gampang.

"Kita wis kesengsem banget karo Airways sajrone proyek kasebut. Dheweke jujur ​​lan fleksibel, lan wis kerja sama karo DGCA kanggo menehi simulator sing paling cocog. Airways nduwe reputasi kuat minangka spesialis global ing simulasi lan pelatihan ATC - latihan sing kita tampa luar biasa, "ujare Pak Nassereddine.

Simulator TotalControl sing dipasang ing fasilitas DGCA ing Bandar Udara Internasional Beirut niru wilayah informasi penerbangan kontrol lalu lintas udara Lebanon lengkap, nggunakake grafis nyata-foto kesetiaan sing dhuwur kanggo menara lan emulasi sistem ATM kanggo radar. Pil simulator DGCA bisa kanthi cepet nggawe lan ngetrapake latihan, lan kanthi latihan minimal bisa gampang ngatur skenario simulasi kompleks.

Teknologi simulasi Kontrol Total Airways nambah kualitas lan kacepetan latihan ATC, nyuda wektu latihan ing lapangan kerja nalika industri ing saindenging jagad tekanan ditrapake kanggo nglatih pengontrol lalu lintas udara sing cukup kanggo memenuhi permintaan. Dikembangake dening Airway kanthi kemitraan karo ahli grafis 3D sing berbasis ing New Zealand Animation Research Ltd., TotalControl simulator bisa diatur kanggo nyukupi kabutuhan spesifik ANSP.

Airways wis ngirim solusi pelatihan ATC lan layanan konsultasi menyang wilayah Timur Tengah luwih saka 20 taun. Ing rong taun kepungkur, organisasi kasebut nyedhiyakake pelatihan kanggo para pelanggan utama ing Arab Saudi, Uni Emirat Arab, Kuwait lan Bahrain.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.