Breaking Republik Dominika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Industri Hospitality News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Sawetara tujuan Karibia entuk bathi amarga pati ing Republik Dominika nyegah para turis AS

Pilih basa sampeyan
0a1a-309
0a1a-309
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Serangan kematian turis AS sing ora bisa dingerteni ing Republik Dominika, sing wis entuk liputan ekstensif ing media, lan saiki lagi diselidiki dening FBI, nyebabake jumlah turis ambruk. Nanging, ing wektu sing padha, pariwisata menyang pulo Karibia liyane wis mlumpat.

Ahli perjalanan nglaporake manawa wiwit tanggal 1 nganti 19 Juni, pesenan kanggo wulan Juli lan Agustus saka Amerika Serikat menyang Republik Dominika wis mudhun dadi 74.3% dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2018. Sadurunge, wiwit wulan April nganti 31 Mei, pesenan digawe munggah 2.8%.

Olivier Ponti, VP Insights, ForwardKeys, ujar: "Simpati paling jero kanggo kulawarga turis Amerika sing wis tilar donya. Pati sing bubar lan tragis katon gedhe banget tumrap lelungan menyang Republik Dominika. Analisis lelungan santai nuduhake korélasi sing apik banget. "

Telung tiwas ing pungkasan Mei, Miranda Schaup-Werner tanggal 25 lan Nathaniel Holmes lan Dina Cynthia tanggal 30 katon nyebabake pemula ing pesenan lan kahanan iki saya parah amarga matine Leyla Cox tanggal 10 Juni lan Joseph Allen ing tanggal 13

Pati kasebut ora mung nyebabake nyuda pesenan anyar; uga ana lonjakan pembatalan. Sajrone periode 1 - 19 Juni, pembatalan pesenan AS menyang Republik Dominika, kanggo lelungan nalika tanggal mbesuk, mundhak nganti 51.2%. Dina sawise sedane Leyla Cox tanggal 11 Juni, pembatalan ngluwihi 70%.

Sanalika nalika pesenan kanggo Republik Dominika padha mandheg, pesenan kanggo sawetara pulau Karibia liyane mundhak. Jamaika, Bahama lan Aruba nuduhake pola; ing periode wiwit 1 April nganti 31 Mei, pesenan mudhun ana 8.4%, masing-masing munggah 7.0% lan mudhun 3.5%. Nanging, kanggo periode 1 - 19 Juni, masing-masing munggah 26.0%, 44.5% lan 31.3%.

Olivier nyimpulake: "Pati anyar wis nyebabake minat media luar biasa ing AS, kanthi akeh organisasi berita utama sing nglaporake babagan perkembangan paling anyar. Iki minangka krisis gambar sing nggegirisi kanggo Republik Dominika amarga AS minangka pasar sumber nomer 1 kanggo pariwisata ing tujuan kasebut lan ekonomine gumantung banget karo pengunjung manca - 17.2% PDB lan 39.1% saka pendapatan ekspor, miturut Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC). Wiwit pati paling anyar tanggal 13 Juni, kita bakal ndeleng erosi pesenan lan ora ana tandha pulih, mula muga-muga panguwasa sukses menehi penjelasan sing bakal ngyakinake masarakat Amerika. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov