24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Oman Breaking News transportasi News Wire Plancongan

Oman Air entuk Sertifikasi IATA NDC Level 4

0a1a-314
0a1a-314
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Oman Air, Pengangkut Nasional Kesultanan Oman wis nampa sertifikasi Kapabilitas Distribusi Anyar (NDC) level 4 saka International Air Transport Association (IATA). Iki kalebu saliyane sertifikasi NDC level 3 Oman Airs, saengga Oman Air dadi salah sawijining maskapai pertama kanthi standar paling anyar, NDC 18.2

New Distribution Capability (NDC) minangka proyek transformasi utama, diluncurake dening IATA kanggo modernisasi distribusi maskapai. Standar NDC nambah kemampuan komunikasi antarane maskapai lan agen perjalanan kanthi ngaktifake maskapai kanggo nggawe penawaran penjualan langsung kanthi wektu nyata sing uga ngidini maskapai bisa nemtokake lan menehi rega produk ing sembarang cara sing dikarepake.

Paul Starrs, Kepala Pejabat Komersial Oman Air ujar: "Kita seneng dadi salah sawijining maskapai pertama sing nampa Sertifikasi NDC Level 4. Kanthi tuku saka agensi perjalanan utama, Aggregator lan Agensi Plancongan Online (OTA), inisiatif NDC ing Oman Air lagi diwiwiti saka eksperimen lan tes nganti produksi skala lengkap. Strategi kita yaiku ngowahi fokus saka kemampuan dadi volume lan nyurung massa kritis, lan kanthi ngembangake kemampuan NDC menyang luwih akeh pasar global, kita target duwe volume transaksi sing signifikan liwat koneksi NDC sajrone taun iki.

Solusi Manajemen Penawaran lan Pesenan sing dikontrol Oman Air lan Portal Agensi Perjalanan saka TPConnects, adhedhasar Skema 4 level NDC 18.2, bakal ngidini Oman Air ngenalake konten eksklusif ing saluran NDC menyang Agen Perjalanan ", ujare Paul Starrs

NDC minangka modernisasi standar ijol-ijolan data umur 40 taun kanggo distribusi tiket sing dikembangake sadurunge Internet digawe. NDC ngarahake ngganti protokol EDIFACT lawas sing wis ana wiwit taun 1980an lan digunakake dening Global Distribution Systems (GDSs).

Umesh Chhiber, Wakil Presiden - Optimisasi Penghasilan lan Harga, ujar manawa, "Driver utama kanggo NDC ing Oman Air yaiku kesempatan kanthi liwat Portal Agen Perjalanan lan API kanggo Agen Perjalanan Online, Aggregator lsp, sing ngidini diferensiasi produk, tambahan sales, reregan dinamis lan konten eksklusif. Ngadopsi NDC mbukak kunci regane liwat saluran agen perjalanan kanthi menehi fitur lan konten eksklusif sing angel diakses saiki.

Komunitas pariwisata berkembang kanggo adaptasi karo kabutuhan konsumen anyar, lan berkat kesempatan sing diwenehake teknologi modern. Oman Air wis akeh nandur modhal ing Manajemen Penawaran lan Dhistribusi sing ngaktifake NDC liwat TPConnects lan siyap kanggo nyukupi kabutuhan komunitas agensi lelungan kanggo nggayuh pangarep-arep pangowahan babagan konsumen, toko lan mbayar, tambah Umesh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov