Ngeculake Warta Mesir Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Nganyari Destinasi Plancongan

Steigenberger Hotels & Resorts: Hotel anyar ing Mesir

Pilih basa sampeyan
00780002_P0034529
00780002_P0034529
ditulis dening Dmytro Makarov

Steigenberger Hotels & Resorts minangka merek Hospitality Deutsche. Pengunjung bisa milih hotel-hotel bersejarah sing sugih ing tradhisi, papan dununge kutha sing apik lan oase kesehatan lan kaendahan sing asale ing alam. Portofolio kalebu 60 hotel ing sewelas negara ing EropahAsia lan Afrika

"Evolution Steigenberger" wis narik kawigaten marang Firaun Mesir sing ora bakal mati. Usaha hotel paling anyar sing bakal diluncurake dening Steigenberger Hotels & Resorts dununge cedhak karo Piramida Gizeh lan sing anyar Museum Mesir Grand lan bakal mbukak kanggo bisnis minggu iki. Steigenberger Pyramids Kairo dumunung ing kahanan sing sejatine unik ing tengah-tengah pemandangan sing bersejarah Mesir. Menehi desain kontemporer lan gaya urip "Evolution Steinberger" sing nggabungake tradisi lan inovasi ing level paling dhuwur.

Resor kasebut nduweni 132 kamar lan suite kanthi elegan kanthi perlengkapan lan perlengkapan canggih, fasilitas kolam renang kanthi proporsi proporsional lan macem-macem restoran lan bar. Mung sawetara langkah adoh saka Piramida, iki minangka papan Wong Mesir sejarah sing dawa lan keramahtamahan sing misuwur ing saindenging negara kasebut teka kanthi apik. Resor anyar minangka titik wiwitan sing ideal kanggo tamasya lan santai uga nyedhiyakake papan sing sampurna kanggo rapat bisnis.

"Kita seneng bisa ngluncurake resor kutha liyane kanthi merek Steigenberger Hotels & Resorts ing lokasi sing unik," ujare CEO Deutsche Hospitality Thomas Willms, sing melu upacara pembukaan resmi lan perayaan. "Merek kita duwe hubungan sing jero lan tahan lama Mesir amarga kita mbukak hotel ing kene puluhan taun. Steigenberger Pyramids Kairo minangka hotel nomer rolas ing Mesir, lan kita ngarepake sing sabanjure. "

Kanggo maca warta luwih lengkap babagan Steigenberger Hotels & Resorts, bukak https: // www.eturbonews.com /? s = Steigenberger

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.