24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Warta Breaking Islandia Warta Industri Rapat rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Forum Wanita Internasional Plancongan & Pariwisata Internasional sing pertama bakal dianakake ing Islandia

0a1a-317
0a1a-317
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Women in Travel CIC, perusahaan sosial sing darmabakti kanggo nguatake wanita sanajan bisa duwe tenaga kerja lan wirausaha ing industri pariwisata lan pariwisata, ngumumake Forum Wanita Internasional Pariwisata & Pariwisata kaping pisanan sing bakal ditindakake 23-24 Januari 2020 ing Islandia, sawijining negara sing nyebabake gender. kesetaraan. Wanita Pertama Islandia, Eliza Reid, bakal dadi juru kunci acara kasebut.

Dikembangake kanthi kemitraan karo Promote Islandia, Karnaval Inggris lan PEAK DMC, acara peresmian kasebut bakal dianakake ing Hotel Radisson Blu Saga ing Reykjavik ing Islandia lan bakal dirawuhi campuran lelungan sektor swasta, sektor perhotelan lan pariwisata.

Ora kaya acara liyane sing ngrampungake ketidakseimbangan jender ing papan makarya, para delegasi kudu melu duo: kanggo entuk kualifikasi, pimpinan senior level eksekutif kudu janji bakal melu lan dadi kanca kolega wanita generasi sabanjure.

Para rawuh bakal:

• Sinau babagan pendekatan global babagan keragaman lan inklusi jender
• Ngerti kabutuhan / gegayuhan pimpinan wanita gen sabanjure
• Mbuwang alat praktis kanggo ngetrapake 'ing omah'
• Jaringan karo industri global sing luwih jembar

Penyelenggara acara ngarep-arep bisa narik 60 kepala industri lan 60 profesional wanita generasi sabanjure saka saindenging jagad sing kepengin banget nuduhake, sinau, nantang lan ningkatake pemahaman babagan macem-macem lan kalebu.

Alessandra Alonso, pangadeg Women in Travel (CIC) nerangake kepiye Forum digawe: "Ing Pasar Perjalanan Dunia 2018, aku dadi ketua debat panel sing ngrayakake 100 taun Suffrage Wanita. Wanita Pertama Islandia Eliza Reid dadi panelis panel, bebarengan karo Jo Philipps saka Carnival UK lan Zina Bencheikh saka Puncak DMC. Masalah utama sing dibahas yaiku kudu nggabungake wanita lan pria ing industri pariwisata, pariwisata lan perhotelan supaya bisa nyebutake visi babagan industri kalebu jender sing bakal nyukupi kebutuhan bakat lan kepemimpinan ing abad kaping 21. Panel panel kasebut makarya karo Women in Travel kanggo nggayuh visi kasebut. Detil liyane bakal diumumake mengko, dadi sing duwe minat kudu nyimpen tanggal lan njaluk ndhaptarake kepentingan. ”

Inga Hlín Pálsdóttir, Direktur, Kunjungi Islandia ing Promote Islandia, nambah: "Islandia wis suwe diakoni minangka pimpinan kesetaraan gender. Kita seneng dadi tuan rumah Forum Wanita Internasional Pariwisata & Pariwisata pertama iki. Ora ana keraguan ing pikiranku manawa wanita duwe peran penting ing sukses pariwisata Islandia. Ing endi wae sampeyan bakal nemokake wanita sing kuat sing wis maju lan melu aktif ing industri iki; yaiku ing sektor umum, swasta utawa katelu. Aku ngarep-arep bisa nuduhake sinau lan pengalaman karo kanca internasional ing Forum ing wulan Januari. ”

Kanggo Direktur Urusan PEAK DMC Natalie Kidd, fokus internasional Forum penting: "Jangkauan global PEAK DMC tegese kita duwe kesempatan sing luar biasa kanggo nyiptakake kesempatan ekonomi kanggo wanita liwat pariwisata. Iki penting banget ing negara-negara sing para wanita tradhisional ora kalebu kerja kanthi bayaran, kayata Maroko utawa Kamboja. Kita wis ndeleng pengaruh positif saka langkah-langkah supaya bisa luwih kuat kanggo staf lan pemasok wanita ing saindenging jagad, lan Forum bakal menehi kesempatan ora mung nuduhake sinau, nanging uga sinau saka pimpinan industri liyane. "

Jo Phillips nyimpulake: "Karnaval Inggris pancen seneng banget dadi bagean saka Forum Wanita & Pariwisata Internasional sing pertama. Bakal dadi kesempatan sing apik kanggo mikir babagan cara mbukak blokir akses kanggo macem-macem bakat supaya bisa maju ing industri.

"Ing Carnival UK, kita komitmen kanggo nggawe komunitas inklusif sing dadi pengalaman pribadi para karyawan lan kabeh wong rumangsa dihargai lan duwe rasa duweke. Kita ngarep-arep bisa nuduhake ide lan strategi karo perusahaan internasional liyane sing duwe komitmen kaya ngono. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov