Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Kabar Breaking Malaysia News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel The Chow Kit anyar Ormond Group diluncurake ing Kuala Lumpur ing wulan Oktober

0a1a-318
0a1a-318
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dibukak ing tengah-tengah Kuala Lumpur lawas, The Chow Kit - Hotel Ormond, bakal duwe 113 kamar lan suite ing lingkungan Chow Kit sing asli. Dikenal kanthi pasar sing rame lan bisnis lokal, Chow Kit saiki bakal dadi properti pertama saka Hotel Ormond.

Kanthi rong situs liyane sing bakal dibukak ing Melbourne lan Dublin ing taun 2022, Ormond Hotels mikir maneh babagan kemewahan kanggo wong lelungan kontemporer. Hotel Ormond percaya manawa kemewahan paling gedhe yaiku urip kanthi kepenak, tujuan lan imbang. Ing jagad sing kebak kebanjiran, boros maneh ora nuwuhake kekarepan, mula Ormond Hotels wis nyunting sing ora perlu lan fokus ing perkara sing paling penting. Konsep butik kemewahan sing anyar, disederhanakake iki, dadi prioritas kanggo layanan, desain lan rega sing apik manawa para tamu ing Ormond Hotel ngrasakake barang-barang berkualitas paling apik saliyane karo desain sing apik lan apik.

Chow Kit bakal dadi hotel pertama sing dipimpin kanthi desain lan dipimpin pengalaman ing Kuala Lumpur sing diilhami dening area kutha sing misuwur kanthi karakter lan sejarah. Chow Kit bakal menehi pakurmatan marang lingkungane, menehi tamu pusat penghubung magnet lan memikat sing nuduhake dununge kanthi ningkah tradhisi kanthi modern, nyawiji kanthi rampung kosmopolitan kanthi nyenengake, dadi luwih apik tinimbang omah tinimbang hotel. Hotel iki minangka papan perlindungan para eksplorasi lan inspirasi, nggawa energi anyar menyang Kuala Lumpur lawas. Dumunung mung limang menit saka pasar Chow Kit sing misuwur, The Chow Kit dadi pusat lingkungan Kuala Lumpur sing paling asli, sing ora kena karo pencakar langit lan setelan perusahaan.

Loro-lorone arsitektur lan interior The Chow Kit wis dikembangake kanthi praktik desain ing Brooklyn, Studio Tack, sing terinspirasi saka pawai ing wayah wengi sing ana ing bayang-bayang lorong lan bar Chow Kit ing taun 1970-an lan 1980an. Chow Kit minangka proyek pertama Studio Tacks ing Asia.

Gareth Lim, CEO saka Ormond Group, ujar babagan pambuka The Chow Kit, "Chow Kit minangka perkenalan sampurna kanggo merek anyar kita, Hotel Ormond. Properti kasebut ngemot sesanti romantis kemewahan sing disederhanakake kanggo para lelungan abad 21. Chow Kit bakal nampilake desain lan layanan sing apik nalika nduduhake hubungan sing kuat karo bagean Kuala Lumpur sing lawas, lan kita yakin bisa dadi tambahan sing apik kanggo acara perhotelan ing kutha kasebut. "

Opening The Chow Kit jumbuh karo pembukaan MoMo's tetanggan, merek hotel sosial anyar nomer loro saka Ormond Group, digawe kanggo plancong gaya urip sing luwih sadar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov