Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Air Arabia ngluncurake penerbangan langsung antara Sharjah lan Wina

Pilih basa sampeyan
0a1a-320
0a1a-320
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Air Arabia, maskapai murah paling murah ing Timur Tengah lan Afrika Lor (LCC), dina iki ngumumake peluncuran penerbangan langsung antara Sharjah lan Wina, ibukutha Austria, wiwit tanggal 15 September 2019.

Penerbangan enem jam tanpa mandheg menyang Wina, sing misuwur kanthi jeneng 'Kutha Musik', wiwitane bakal dioperasikake kaping papat seminggu, dina Minggu, Rebo, Jumuah lan Setu, lan bakal ditambah menyang penerbangan saben dinane wiwit pertengahan Desember.

Penerbangan ing dina Jumuah lan Minggu mangkat saka Bandara Internasional Sharjah (SHJ) jam 17:35 wektu lokal tekan Bandara Internasional Wina (VIE) jam 21:50 wektu lokal. Penerbangan bali saka Bandara Internasional Wina jam 22:40 tekan ing Sharjah dina esuk jam 06:20 jam wektu lokal.

Penerbangan sing dioperasikake dina Setu mangkat saka Bandara Internasional Sharjah jam 07:25 wektu lokal tekan Bandara Internasional Wina jam 11:40 wektu lokal. Penerbangan bali saka Bandara Internasional Wina jam 12:30 tekan Sharjah jam 20:10 wektu lokal.

Dina Rebo, penerbangan dijadwalake mangkat saka Bandara Internasional Sharjah esuk jam 07:15 wektu lokal tekan Bandara Internasional Wina jam 11:30 jam lokal. Penerbangan bali saka Bandara Internasional Wina jam 12:20 tekan Sharjah jam 20:00 wektu lokal.

Adel Al Ali, Chief Executive Officer Group, Air Arabia, ujar: "Kita seneng ngumumake rute anyar saka Sharjah menyang Wina, salah sawijining pusat budaya lan ekonomi terkemuka ing Eropa. Layanan anyar iki sing ngubungake rong kutha kasebut bakal luwih ngiyatake hubungan perdagangan lan pariwisata ing antarane kalorone negara, nalika nyedhiyakake tur plancongan lan bisnis kanthi pilihan anyar kanggo lelungan udara sing regane dhuwit. ”

Wina minangka salah sawijining kutha paling dinamis lan sugih budaya ing donya sing nduweni arsitektur barok, museum lan galeri seni. Wina wis sinonim karo musik wiwit pirang-pirang atus taun, lan dadi omahé Mozart, Beethoven, Schubert lan Johann Strauss. Iki misuwur amarga acara budaya, omah kopi lan pesona Wina sing istimewa.

Air Arabia saiki nglakokake penerbangan menyang luwih saka 170 rute ing jagad iki saka patang hub sing ana ing Timur Tengah lan Afrika Lor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov