24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Costa Rica News Warta Breaking Panama Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Wilayah Costa Costa Rica kena gempa skala 6.3

eq1
eq1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kira-kira 270 qm ing Panama lan Costa Rica kena bahaya sawise gempa skala 6.3 nyerang tapel wates Panama lan Costa Rica awal dina Rebo.

Gempa kasebut nduweni kapasitas nyebabake kerusakan ing pemukiman lan kutha ing ngisor iki.

  1. serrío de Gariché, Chiriquí, Panama
  2. La Concepción, Chiriquí, Panama
  3. Puerto Armuelles, Chiriquí, Panama
  4. David, Chiriquí, Panama
  5. Pedregal, Chiriquí, Panama

Ing wektu iki, ora ana laporan lapuran babagan tahanan utama sing dingerteni. Foto sing ditampa nuduhake jembatan sing rusak.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.