Bhutan Breaking News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pandhuan Persahabatan Bhutan-Thailand Pertama

Bhutan-Thailand-Persahabatan-Drive-3
Bhutan-Thailand-Persahabatan-Drive-3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perjalanan epik wolung dina kasebut diwiwiti saka Bangkok, dina Jumuah, 21 Juni lan bakal nutupi 3,000 km nalika tekan ibukutha Bhutanese Thimphu, dina Jumuah, 28 Juni. Rute kasebut ngetutake dalan gedhe trilateral Myanmar-Thailand-India liwat telung negara kasebut sadurunge mlebu Bhutan liwat Phuentsholing ing tapel wates Bhutan-India, Kamis, 27 Juni.

'Pandhuan Persahabatan Bhutan-Thailand - Nyambungake Bangsa Kaloro Kerajaan kanthi Land' minangka salah sawijining acara unggulan sing mengeti 30th pengetan taun 2019 nggawe hubungan diplomatik antara Thailand lan Bhutan. Iki uga kanggo ngrayakake Royal Coronation sing nguntungake ing Thailand lan nuduhake rasa hormat kaloro negara kanggo institusi monarki, kanthi Bhutan uga duwe raja.

Pak Chattan Kunjara Na Ayudhya, Wakil Gubernur Pemasaran Internasional TAT - Asia lan Pasifik Selatan, ujar manawa minangka pacangan persahabatan pertama antara Thailand lan Bhutan, acara iki bertujuan kanggo nguatake hubungan ing kabeh level ing antarane rong kerajaan kasebut.

Melu 'Bhutan-Thailand Friendship Drive - Nyambungake Wong-wong saka Loro Kerajaan miturut Lahan' yaiku 21 peserta, kalebu pejabat saka Pamrentah Royal Thai, Kedutaan Besar Royal Bhutanese, Perusahaan Umum Mobil Thairung Union lan loro perwakilan pemuda - saben siji saka Thailand lan Bhutan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.