24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News wong Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Nggoleki Brussel nganggo sepeda karo Olivia Borlée, Michaël R. Roskam lan Nick Ramoudt

0a1a-330
0a1a-330
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing sawetara dina, Brussels bakal dadi tuan rumah Grand Départ ing Tour de France 2019. Beda karo latar mburi perayaan sing dikunjungi. Brussels wis ngundang telung warga kutha sing kondhang kanggo nggawa kita nganggo sepeda liwat lingkungan sing disenengi: Olivia Borlée, Michaël R. Roskam lan Nick Ramoudt kabeh melu.

Mung sawetara dina nganti Brussels dadi tuan rumah Grand Départ saka Tour de France. Ibukutha Eropa ing tahap pungkasan persiapan. Brussels uga mengeti 50 taun kamenangan Tour de France Eddy Merckx kaping pisanan, mula dadi acara unik kanggo kutha kasebut menehi pajeg kanggo sepeda uga warisan budaya.

Wilayah Brussels-Capital wis ndeleng nomer cyclist tikel kaping pindho sajrone limang taun kepungkur. Brussels wis ganti pirang-pirang taun lan menehi luwih akeh ruang kanggo pit. Fasilitas isih adoh saka sampurna, nanging ibukutha nambah saben taun. Nggawe jalur siklus, nggawe parkir anyar kanggo sepeda, nambah zona 30km / jam… wis ana akeh inisiatif, umum lan pribadi, kanggo nyengkuyung masarakat Brussels numpak pit.

Beda karo latar mburi perayaan sing dikunjungi. Brussels wis ngundang telung warga kutha sing kondhang kanggo nggawa kita liwat sepeda liwat lingkungan sing disenengi. Desainer mode lan mantan juara Olimpiade Olivia Borlée, sutradara film Michaël R. Roskam lan pamilik klub wengi Fuse Nick Ramoudt numpak pit saben dinane ing Brussels. Tanpa mangu-mangu, dheweke setuju kanggo nuduhake rasa tresna marang Brussels.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov