Airlines Airport Argentina Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

AS lan Argentina setuju kanggo modernisasi Perjanjian Layanan Transportasi Udara 1985

0a1a-339
0a1a-339
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dina iki, Sekretaris Perhubungan AS Elaine L. Chao lan Menteri Transportasi Argentina Guillermo Dietrich nandatangani Protokol Amandemen sing modernake Perjanjian Layanan Transportasi Udara 1985 antara Amerika Serikat lan Argentina. Penandatanganan perjanjian penting iki minangka asil saka negosiasi setaun sing dipimpin dening Departemen Luar Negeri karo Departemen Perhubungan lan Perdagangan, lan mitra Argentina.

Kesimpulan saka Protokol nuduhake hubungan sing cedhak lan kooperatif antarane Amerika Serikat lan Republik Argentina. Kanthi nggampangake lelungan lan perdagangan udhara sing luwih gedhe, iki uga nggedhekake hubungan komersial lan ekonomi rong negara kita.

Modernisasi hubungan penerbangan sipil bilateral ing antarane Amerika Serikat lan Argentina bakal entuk manfaat kanggo maskapai, pekerja penerbangan, wisatawan, bisnis, pengirim, bandara, lan lokalitas kanthi ngidinake tambah akses pasar kanggo maskapai penerbangan lan maskapai kabeh-kargo mabur ing antarane negara loro lan ngluwihi. Protokol kasebut luwih tundhuk marang loro pamrentah kanthi standar keamanan lan keamanan sing dhuwur. Ketentuan kasebut wiwit diwiwiti wiwit ditandatangani.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov