Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Republik Dominika News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan menyang Republik Dominika: Batal gratis

dr-1
dr-1
ditulis dening editor

Pembatalan penerbangan menyang negara Karibia Republik Dominika (DR) saya akeh, ujare analis, nalika pesenan anyar ora ana. Menteri Pariwisata Dominika, Nanging, ujar manawa jumlah kematian wis dibesarkan, lan juru bicara Kementerian Kesehatan Umum Carlos Suero mecat sawetara kematian misterius minangka "warta palsu," ujar, "Kabeh histeria nglawan Republik Dominika, kanggo nglarani pariwisata kita, iki industri sing kompetitif banget, lan kita entuk jutaan turis, kita dadi tujuan sing populer. "

Paling ora 10 pengunjung Amerika tilar donya ing DR sajrone 12 wulan kepungkur, kalebu 3 sajrone 5 dina, lan 2 sajrone 3 dina. Penyebab pati ora pati jelas, sanajan umume umume kalebu sawetara serangan jantung. Kanggo pasangan - Dina Cynthia lan Nathaniel Holmes saka Maryland - mati kanthi kahanan sing padha ing wektu sing padha nambah gendera abang.

Pati iki uga kayane kedadeyan ing kahanan sing padha karo omben-omben saka bar hotel. Sanajan ora ngakoni minibars amarga dheweke dadi penyebab kematian misterius, Kementerian Kesehatan Republik Dominika ngumumake yen conto saka kamar mini ing kamar tamu pasangan sing tilar donya tanggal 30 Mei ing kamar ing Grand Bahia Principe La Romana , lagi ngalami tes. Dina Senen, Hard Rock Hotel & Casino ngumumake yen bakal ngilangi omben-omben saka bar mini ing kamar tamu.

Nalika lelungan menyang DR njupuk nosedive, wong-wong sing wis memesan lelungan sadurunge seri pati sing tragis iki, nyebabake sawetara maskapai penerbangan menehi kesempatan kanggo ngilangi utawa kredit kanggo penerbangan sing dipesen menyang Republik Dominika, amarga panjaluk kanggo nggawe ulang yaiku dhuwur

Nganti saiki, Delta Air Lines ujar manawa bakal menehi pengabaian menyang penumpang sing duwe tiket menyang Punta Cana. Penumpang Delta kudu milih maneh perjalanan menyang DR sadurunge tanggal 20 November utawa entuk kredit kanggo mabur ing papan liya.

Minangka kanggo tujuan liyane ing Republik Dominika, Delta ujar manawa bakal bisa nggarap para penumpang kanthi rutin.

American, JetBlue, lan Sun Country Airlines ujar manawa uga bakal kerja bareng para penumpang sing pengin ngowahi utawa mbatalake penerbangan menyang Republik Dominika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.