Airlines Airport Breaking News Swiss Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pratelan IATA babagan kontroversi keamanan Boeing 737 MAX

Pilih basa sampeyan
IATAfir
IATAfir
ditulis dening Juergen T Steinmetz

IATA jago ing kontroversi Boeing MAX lan nerbitake pratelan iki dina iki: Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ndhesek para regulator keamanan penerbangan negara supaya tetep selaras karo syarat lan garis validasi teknis kanggo mlebu maneh aman menyang layanan Boeing 737 MAX pesawat. Pengumuman kasebut digawe ing pungkasan KTT Boeing 737 MAX nomer loro sing diatur dening IATA.

"Tragedi Boeing 737 MAX pancen abot ing industri sing njaga keamanan minangka prioritas utama. Kita pitados karo Administrasi Penerbangan Federal, sing dadi regulator sertifikasi, supaya pesawat kasebut bisa bali menyang layanan sing aman. Lan kita ngajeni tugas para regulator ing saindenging jagad kanggo njupuk keputusan independen babagan rekomendasi FAA, "ujare Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA.

"Ing wektu sing padha, penerbangan minangka sistem integral global sing gumantung karo standar global, kalebu pangenalan, kepercayaan, lan timbal balik ing antarane regulator keamanan. Struktur sing selaras iki wis sukses pirang-pirang taun suwene kanggo mbantu perjalanan udara dadi plancongan jarak paling aman sing wis dingerteni jagad. Penerbangan ora bisa mlaku kanthi efisien tanpa upaya terkoordinasi iki, lan mulihake kapercayan publik, "ujare de Juniac.

IATA negesake perlune keselarasan syarat latihan tambahan kanggo kru penerbangan Boeing 737 MAX.

Wakil saka luwih saka 40 maskapai, pejabat peraturan keamanan, pabrikan peralatan asli, organisasi pelatihan, asosiasi sing gegandhengan karo penerbangan lan penyewa pesawat teka ing KTT Boeing 737 MAX nomer loro ing Montreal, 26 Juni 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.