24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja Industri Hospitality Laos Breaking News Warta Industri Rapat rapat Myanmar Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vietnam

FESTURIS Brasil: Vietnam, Kamboja, Laos lan Myanmar nambah perwakilan Asia

0a1a-356
0a1a-356
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pameran Pariwisata Internasional Gramado (FESTURIS) terus nandur modhal kanggo narik tujuan internasional. Vietnam, Kamboja, Laos lan Myanmar kalebu tujuan anyar edisi iki, nambah partisipasi Asia ing acara kasebut. Keindahan alam lan warisan sejarah lan budaya saka papat negara kasebut bakal ditampilake dening Images Travel, sing ngrencanakake bakal ngembangake bisnis ing Brasil lan Amerika Latin.

"Iki bakal dadi pertama kaline ing Brasil lan yakin manawa melu ing Festuris minangka cara paling apik kanggo nemokake pasar Brasil lan promosi merek ing negara kasebut. Pasar berkembang kanthi cepet ing Vietnam, Kamboja, Laos lan Myanmar. Nanging, kita nyathet manawa umume agensi makarya karo operator tur gedhe, sing ora bisa nawakake layanan sing fleksibel lan khusus. Muga-muga bisa memenuhi permintaan iki, "CEO Proyek Images Travel, Timo Bry.

Ing 2018, Vietnam nampa 15.4 yuta pengunjung, tambah 20% tinimbang taun sadurunge. Kamboja lan Laos uga wis ngembangake potensial dadi tujuan, nampa 6.2 yuta lan 3.8 yuta pengunjung taun kepungkur. Pariwisata minangka bagean penting saka PDB nasional negara kasebut.

GVA nyedhiyakake macem-macem tujuan mewah lan romantis

Dikenal kanthi kemewahan, keanggunan, iklim romantis lan pemandangan sing apik, Monaco bakal dadi salah sawijining obyek wisata ing Space Wedding, sing nuduhake kabeh potensi pariwisata sing spesialisasine ing pesta pernikahan. Seychelles, Yordania lan Norwegia uga wis ngonfirmasi partisipasi ing FESTURIS, nawakake macem-macem pilihan ing Ruang Mewah - saben tujuan kanthi ciri khas lan kaendahan sing khas. Papat tujuan kasebut bakal diwenehake dening Global Vision Access.
"Festuris minangka acara sing diatur kanthi apik. Aku seneng banget fokus ing inovasi ing saben edhisi, mesthi kudu ati-ati kanggo nggawa sing anyar kanggo para peserta, kanggo para peserta pameran lan para profesional pariwisata. Kasunyatane, kualitas agen perjalanan lan operator apik banget lan minangka salah sawijining sebab kita melu pameran karo para pelanggan saben taun. Sorotan liyane yaiku Luxury Space, nalika bali langsung dadi sponsor nalika rapat wis dijadwalake karo para pembeli, ”ujare sutradara Global Vision Access Gisele Abrahamão.

Hotel Hard Rock, Nobu Hotels lan Unico 2087 dikonfirmasi ing FESTURIS

Nguatake klompok peserta pameran sing dikonfirmasi ing Pameran Pariwisata Internasional Gramado (FESTURIS), sing dianakake wiwit tanggal 7 nganti 10 November 2019, RCD Hotels investasi maneh nalika nampilake proyek-proyek prestisius keramahan internasional.

Pengalaman Inklusif ing Hotel Hard Rock (Cancun, Los Cabos, Punta Cana, Riviera Maya lan Vallarta) bakal ana ing Wedding Space - segmen perkawinan khusus, salah sawijining pasar wisata paling cepet. Telung merek utama liyane dikonfirmasi ing Luxury Space - Nobu Hotel Miami Beach, Nobu Hotel Los Cabos lan Unico 2087 Hotel Riviera Maya.

“Kepenak banget kanggo negesake maneh maneh ing Ruang Mewah Festuris Gramado lan melu pisanan ing Ruang Pernikahan sing anyar. Festuris minangka pameran profesional banget lan kita nemokake format jadwal iki kanthi pertemuan sing dijamin karo agensi sing apik banget, ngasilake akeh kesempatan, kontak lan penjualan, "ujare Direktur Penjualan Hotel RCD, Carla Cecchele.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov