24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Kabar Breaking Malaysia News Resorts Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pelancong UEA ngepung Thailand, Malaysia lan Indonesia taun iki

0a1a-360
0a1a-360
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Asia Tenggara minangka hotspot musim panas kanggo para turis UEA, miturut laporan tren anyar sing diterbitake dina iki dening platform penerbangan online lan pesenan hotel ing Dubai.

Kanthi kabudayan budaya lan urip ing dalan sing padhang, Bangkok dadi pesenan penerbangan nganti 164% lawan taun 2018, disusul karo swarga pulau kosmopolitan Bali, nganti 150% sajrone wektu sing padha. Pesenan metu menyang Kuala Lumpur sing dinamis kanthi pencakar langit sing mencorong lan lurung-lurung sing ana ing toko panganan uga saya rame nganti 130% mungsuh taun 2018.

Popularitas Asia Tenggara nyengkuyung tren warga UAE taun iki sing milih tujuan ing luar negeri tinimbang omah lokal kanggo preinan. Pesenan hotel internasional wis tambah dadi 74% ing taun iki saka 45% ing taun 2018, lan yen domestik tetep mudhun dadi 26% lan 55% taun kepungkur. Butik kelas menengah lan hotel kelas papat mewah uga nambah popularitas tinimbang rekan mewah nalika para turis golek pengalaman asli ing kutha-kutha ing saindenging jagad.

Cedhak ing omah, Istanbul kanthi sejarah sing apik lan hiburan sing apik terus dadi salah sawijining tujuan utama para turis UEA lan pariwisata Kaukasus Selatan terus berkembang karo para pencari budaya lan petualang ruangan sing mlebu ing Baku ing Azerbaijan.

Tren pirang-pirang istirahat cendhak mudhun, amarga warga UEA njupuk preinan luwih dawa ing luar negeri. Durasi rata-rata tetep adhedhasar data pesenan penerbangan tambah 70% dadi 17 dina, amarga para plancong katon luwih adoh kanggo njajahi macem-macem budaya lan iklim. Akeh uga sing duwe kesempatan nggunakake preinan umum sing luwih dawa ing taun 2019 kanggo ngoptimalake wektu plancongan.

Ukuran klompok rata-rata uga saya mundhak ing taun 2019, nganti 15% dibandingkan karo 2018 amarga luwih akeh kulawarga lan kanca sing uwal menyang klausa sing adhem.

Web seluler saiki uga kaget nggawe aplikasi seluler kanggo para plancong sing lelungan, kanthi luwih akeh pesenan nalika nedha awan ing papan kerja tinimbang ing perjalanan. Kanthi pengalaman app mungsuh web seluler dadi saya konsisten, konsumen bisa milih cara sing paling gampang, cepet lan gampang ditrapake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov