24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pecah Siprus News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Domodedovo Moskow pisanan ing Rusia gabung karo komitmen NetZero2050

0a1a-361
0a1a-361
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Domodedovo Moskow dadi bandara Rusia pertama sing mlebu resolusi 'NetZero2050' sajrone Majelis Umum Tahunan ACI EUROPE kaping 29. Inisiatif kasebut ngatasi perubahan iklim global.

Sajrone kerangka resolusi 'NetZero2050', 194 bandara sing makili 24 negara ing saindenging jagad wis komitmen kanggo nggayuh emisi karbon nol ing taun 2050. Inisiatif kasebut bakal nyebabake pengurangan emisi CO2 tahunan 3.46 yuta ton ing taun 2050, amarga lalu lintas bandara Eropa saiki volume lan perkiraan tilas karbon.

Dr Michael Kerkloh, Presiden ACI EUROPE lan CEO Bandar Udara Munich ujar manawa "Bandara-bandara Eropa wis nyebabake aksi iklim kanthi pengurangan tahunan sing diumumake saben taun sajrone dasawarsa kepungkur *. 43 wong kasebut pancen wis netral karbon, didhukung dening standar industri global Akreditasi Carbon Airport. Nanging, komitmen saiki nggawe dimensi anyar - ora ana offset. Sing penting, kanthi komitmen NetZero2050, industri bandara selaras karo Perjanjian Paris lan target Iklim anyar sing diadopsi minggu kepungkur dening UE. "

Pusat udhara wis ngetrapake sawetara langkah sing dituju kanggo nggabungake teknologi ijo ing operasine.
Contone, layanan lapangan terbang DME nggunakake 32 tangga penumpang kanthi propor mandhiri kanthi drive listrik. Domodedovo wis ganti dadi lampu LED ing bangunan terminal, nyuda konsumsi energi nganti 70% lan ngganti lampu sing ana ing merkuri.

Bandara kasebut melu inisiatif lingkungan kanthi rutin kalebu 'Hutan Kemenangan' lan 'Gerakan Jam Bumi'.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov