Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Turis Amerika liyane tilar donya ing Republik Dominika

Pilih basa sampeyan
mandhek
mandhek
ditulis dening editor

Khalid Adkins saka Denver, Colorado, lagi plancongan ing Republik Dominika (DR) karo putriné Mia nalika lara lan banjur tilar donya dina Selasa, 25 Juni 2019.

Miturut putrine Khalid, dheweke wiwit sambat amarga benjolan sikil dheweke lara. Dheweke menyang klinik medis hotel lan njupuk keputusan kanggo ora nambani perawatan kajaba yen rasa lara saya parah. Mia banjur nggawa pesawat mulih menyang Denver.

Pak Adkins wis memesan penerbangan bali luwih dhisik nanging kudu ninggalake pesawat, amarga gejalanya tambah parah. Dheweke muntah ing kamar mandhi pesawat lan kringet banget. Napas dheweke dadi susah, lan dheweke digawa menyang Santo Domingo, ing kana jarene ginjel gagal.

Khalid minangka panampa transplantasi ginjel pirang-pirang taun kepungkur lan sehat banget nalika budhal saka Colorado menyang plancongan menyang DR.

Nalika putri Mia nelpon dina Rebo kanggo tindak lanjut karo rumah sakit, dheweke dikandhani yen dheweke wis seda. Nganti saiki durung ana sing menehi kabar. Obyek otopsi bakal ditindakake kanggo nemtokake panyebabe pati.

Republik Dominika wis warta babagan sawetara turis sing tiwas ing sawetara wulan kepungkur. Asil otopsi bakal narik kawigaten.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.