Yayasan IGLTA ngenalake perwira Dewan 2021 sing anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Yayasan IGLTA ngenalake perwira Dewan 2021 sing anyar

IGLTAF bakal tetep fokus nyedhiyakake riset pasar kanthi macem-macem kanggo kabeh anggota, menehi bimbingan bisnis LGBTQ + anyar lan tujuan sing lagi maju, lan ngirim program pendhidhikan kanthi kualitas kanggo tren industri 'normal anyar'

Print Friendly, PDF & Email

Yayasan Asosiasi Perjalanan Internasional LGBTQ + miwiti taun anyar kanthi petugas anyar sing dadi ketua. Theresa Belpulsi, Wakil Presiden Pariwisata, Layanan Olahraga & Pengunjung kanggo Tujuan DC, diangkat dadi Ketua dewan direksi; Maria Cuba, Pemimpin Diversitas Global kanggo platform Pengalaman Airbnb; lan Dougal Mckenzie, Kepala Industri, Travel, ing Google diangkat dadi Ketua Wakil Wakil. 

Tom Nichols, Wakil Presiden Keuangan lan Operasi, Yayasan Arcus; lan Don Richardson, CFO kanggo Brand USA, bakal dadi Co-Treasurer. Eddie Canaday, Direktur Penjualan Konvensi, wilayah Washington DC, Dolan maring Salt Lake; lan Scott Seed, Konsultan Pemasaran Pariwara & Perhotelan, bakal dadi Sekretaris Co. 

"Aku seneng banget bisa kerja bareng karo tim luar biasa saka staf ing IGLTA lan dewan asosiasi lan yayasan, "ujare Belpulsi. "Kita kabeh bakal terus kerja bareng nalika ngrampungake tantangan luar biasa taun 2020 sing diwenehake menyang industri kita. IGLTAF bakal tetep fokus nyedhiyakake riset pasar kanthi macem-macem kanggo kabeh anggota kita, menehi bimbingan bisnis LGBTQ + anyar lan tujuan sing lagi maju, lan ngirim program pendhidhikan kanthi kualitas kanggo tren industri 'normal anyar'. Kita ngarep-arep dina mbesuk sing bisa ndeleng praupan sing mesem banget lan nuduhake kenangan kanthi nyata nalika nggoleki planet sing luar biasa iki kanthi lelungan! "

Petugas sing mentas diangkat dadi pimpinan dewan sing uga kalebu: Kursi Pungkasan, Reginald Charlot, Direktur Utama, Pengembangan Pasar Pariwisata, NYC & Perusahaan; Pamela Herr, Pendhiri, Acara PH; Sean Howell, CEO, LGBT Foundation lan Ketua / Pendhiri, Hornet; Rika Jean-Francois, Kepala CSR, ITB Berlin; Tom Kiely, CEO, Dolan maring Hollywood Kulon; Jim McMichael, Manajer Pasar Khusus, Konvensi Las Vegas & Otoritas Pengunjung; Dan Melesurgo, Wakil Presiden, Kemitraan Strategis, ASAE; Gary Murakami, Direktur, Sales Global, MGM Resorts International; Glenn Stress, Direktur Senior, Pemasaran lan Acara B2B Global, Marriott International; lan John Tanzella, Presiden / CEO, IGLTA.

Kajaba iku, IGLTAF nampani rong anggota dewan anyar ing taun 2021: Amy Martin-Ziegenfuss, Wakil Presiden Pemasaran Global Brand, Media, Wawasan & Kinerja, Hilton; lan Cheryl Richards, Wakil Presiden Senior lan Kepala Bhinneka lan Petugas inklusi, VisitDallas.

Proyek IGLTAF mbesuk bakal fokus kanggo ngiyatake jaringan pariwisata LGBTQ + ing India lan nggawe klompok penasihat transgender kanggo nambah jangkauan inklusif ing jaringan global IGLTA lan industri umume.

Print Friendly, PDF & Email