Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab transportasi News Wire Plancongan

Maskapai Lufthansa Group Edelweiss nawakake offsetting CO2 sajrone proses pesenan

0a1a-383
0a1a-383
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wiwit saiki, penumpang Edelweiss bisa mbayar ganti rugi CO2 kanthi cepet lan gampang bebarengan karo rega tiket. Maskapai liburan Swiss, sing kalebu Grup Lufthansa, wis nggabungake pilihan kanggo mabur CO2-netral langsung menyang proses pesenan. Iki nggawe Edelweiss dadi maskapai Grup nomer loro sawise Austrian Airlines sing nawakake layanan iki.

Cara kerjane: Yen pelanggan memesan penerbangan ing flyedelweiss.com, mitra kerja mitra miklimat ngitung emisi CO2 sing ana sajrone proses pesenan uga jumlah sing dibutuhake kanggo nutup kerugian CO2. Yen tamu pengin, dheweke bisa langsung nambahake jumlah tiket pesawat kasebut nalika pesen tiket.

Bernd Bauer, CEO Edelweiss: "Kita nindakake akeh upaya kanggo nyuda pengaruh lingkungan saka bisnis. Kanthi inovasi paling anyar, kita uga pengin narik kawigaten para tamu babagan topik penting iki supaya gampang supaya bisa njupuk ganti rugi ganti rugi CO2 ”.

Yayasan perlindungan iklim myclimate ndhukung proyek ing negara berkembang lan negara berkembang uga ing Swiss kanthi kontribusi ganti rugi para tamu Edelweiss. Iki cocog karo standar kualitas paling dhuwur lan menehi kontribusi kanggo Tujuan Pembangunan Berkelanjutan saka Perserikatan Bangsa-Bangsa.

Contone, ing Madagaskar, myclimate promosiake produksi lan distribusi kompor surya sing efisien lan ramah lingkungan. Tujuane kanggo ngatasi deforestasi kanthi cepet lan nyuda emisi CO2. Meningkatake kesadaran ing sekolah babagan perlindungan lingkungan lan reboisasi siji bibit saben kompor masak sing didol minangka bagean saka proyek kasebut.

Tawaran offsetting sukarela CO2 kanggo penumpang minangka komponen penting saka program lingkungan strategis Grup Lufthansa. Langkah demi langkah, opsi kasebut uga bakal dilebokake menyang topeng pesenan Lufthansa lan SWISS. Kaloro maskapai kasebut nawakake kesempatan kanggo para pelanggan ngimbangi emisi CO2 penerbangan wiwit taun 2007. Integrasi menyang proses pesenan kudu nambah visibilitas tawaran kasebut kanthi signifikan.

Kabeh karyawan Grup Lufthansa wis milih CO2-netral ing plancongan tugas wiwit taun 2019, kanthi kerja sama karo yayasan myclimate.

Grup Lufthansa wis setya karo kabijakan perusahaan sing berkelanjutan lan tanggung jawab sajrone puluhan taun lan ngupayakake mbatesi pengaruh lingkungan kegiatan bisnis menyang level sing ora bisa dihindari. Grup terus investasi ing pesawat sing luwih efisien, ramah lingkungan lan luwih tenang. Pesenan paling anyar saka 40 pesawat canggih kalebu Airbus A350-900 lan Boeing 787-9, sing kacathet ing 12 milyar dolar AS, negesake ambisi iki. Volume pesanan saiki kalebu luwih saka 200 pesawat generasi paling anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov