Warta Breaking Travel Warta Fashion News News Wire Plancongan USA Breaking News

Wanita Plancongan Solo, Jembar lan Gaya

Perhiasan.Gaya.1-Ermine-Potret-saka-Elizabeth-I
Perhiasan.Gaya.1-Ermine-Potret-saka-Elizabeth-I

Babagan Wisatawan Wanita

Kasunyatan manawa wanita seneng lelungan dudu kedadeyan anyar. Sing bisa nggumunake yaiku jumlah wanita sing wis lelungan utawa kepengin lelungan. Survei Trafalgar anyar kanggo wanita AS nglaporake manawa 86 persen wanita ora wedi lelungan tanpa preduli kahanan jagad lan 73 persen wanita sing disurvei nemokake manawa lelungan nggawe dheweke luwih kuwat, nanging 69 persen responden nemokake inspirasi saka pengalaman lelungan. Wanita sing lelungan kanthi solo umure umure 45-47 taun, nganggo klambi ukuran 12 lan plancongan klompok cilik. Wanita uga ngatur industri lelungan global amarga 60-70 persen karyawan industri wisata kalebu wanita.

Luwih saka 67 yuta wanita nggawe keputusan lelungan saben taun (kanggo awake dhewe lan wong liya) kanthi potensial mbuwang $ 19 - $ 20 triliun (2010). Saka klompok wisatawan sing sugih, (penghasilan luwih saka $ 250,000), wanita kalebu 54 persen pasar iki lan cacahe saya akeh. Pelancong iki ora lelungan mung kanggo sesawangan - lagi golek pengalaman lan gelem mbayar.

Kanggo nggampangake operator wisata pengalaman lelungan yaiku pemasaran kesempatan plancongan klompok cilik kanggo para wanita, fokus ing kegiyatan sing kalebu hiking, bersepeda, lan safari uga kegiyatan sing fokus karo kepentingan pribadi kayata nulis, ngicipi anggur, nglukis lan masak.

Kanggo narik kawigaten wanita sing lelungan kanthi solo, sawetara perusahaan ngilangi biaya suplemen siji lan operator pelayaran nggawe kapal kanthi kabin hunian sing luwih akeh.

Mode Ora Flash

Nalika pindhah saka titik menyang titik kasebut, wisatawan wanita kasebut milih tampil lan nganggo perhiasan sing cocog minangka bagean saka lelungan kasebut.

Aku bubar nekani Perhiasan Mode lan Aksesoris Grup Internasional ing NYC ing kana atusan perancang perhiasan, pabrikan lan importir perhiasan fashion lan aksesoris nampilake desain paling anyar. Asosiasi kepemilikan anggota nirlaba iki diwiwiti ing taun 1997 lan dadi sumber internasional kanggo perhiasan fashion, aksesoris, lan produk label pribadi kanggo para grosir, pembeli ritel volume lan pengecer independen.

Para pembeli saka luwih saka 20 negara ngunjungi acara kasebut kanggo nemtokake konsumen sing bakal tuku ing wulan ngarep. Saben vendor duwe ruang pamer pribadi (nggunakake suite hotel) sing dadi prioritas kanggo pembeli lan penjual yaiku kerahasiaan.

Wektu Kanggo Go

Sawijining wong bakal mikir yen kanthi akses menyang teknologi, jam tangan bakal dadi cara dinosaurus. Pranyata kasebut dadi ide sing salah. Adol lan jam tangan isih ana. Wong tuku jam tangan kanthi online, lelang, liwat perhiasan lan department store independen.

Panaliten pungkasan nuduhake manawa wong nganggo jam tangan amarga ngrasakake pilihan perhiasane diwatesi dening pakaryan utawa pegawean. Minangka Breitling lan Rolex sing duwe, nanging Patek sing kepengin dadi responden nyathet, "Jam tangan minangka siji-sijine perhiasan sing dakkanggo; aksesorisku siji-sijine. ” Wong liya nganggo jam tangan amarga luwih gampang tinimbang nggolek telpon utawa memuji klambi, kaya perhiasan.

Panaliten sing ditindakake dening Cadence Watch Company nemokake manawa pria duwe hormat banget karo wanita sing nganggo jam tangan lan jam tangan kasebut nggawe dheweke luwih apik, canggih, percaya diri lan apik. Udakara sepertiga responden ujar manawa wanita sing nganggo jam tangan luwih pas wektune lan wateke luwih jero. "Wong wadon sing nganggo jam tangan kudu ana. Dheweke lagi misi, lan iku seksi, ”komentar sawijining responden lanang.

Jam tangan anyar sing populer ing pasar tetep ana ing bangkekan kanthi nggunakake magnet.

Jimat utawa Jimat

Butuh keberuntungan ekstra nalika ninggalake zona nyaman? Apa wedi mabur, kriminal utawa terorisme, utawa mung dhewekan, lelungan bisa nambah tingkat kuatir. Nganggo jimat sederhana bisa uga menehi kenyamanan sing padha karo "blankie" sing menehi keamanan nalika sampeyan isih bocah.

Jimat minangka ornamen utawa perhiasan cilik sing dianggep bisa nglindhungi ala, bebaya utawa penyakit. Jimat minangka obyek sing dikira duwe kekuwatan gaib lan menehi nasib apik.

Anting

Nalika jubin lan gelungan gedhe katon apik, bisa uga mbebayani amarga nyediakake kesempatan kanggo wong ala nalika nyerang. Nganggo anting-anting sing konservatif lan elegan bisa dadi pratandha mode lan dudu lonceng alarm kanggo perhatian.

accessorize

Selendang sing apik nambah ukuran kanggo pakaian sing paling konservatif. Selendang (utawa 2) nggunakake ruangan sing sithik banget lan minangka salah sawijining barang sing paling apik sing bisa digunakake sajrone kabeh lelungan. Selendang bisa digunakake minangka overlay gaya, rok / bungkus utawa tutup sirah nalika njelajah papan ibadah. Uga dianggo minangka bantal utawa kemul lelungan.

Ora ana wektu kanggo nggatekake kebutuhan gaya rambut? Ngowahi syal dadi aksesori rambut. Butuh apa kanggo tanggal nedha bengi lan paket bali / fanny ora bisa digunakake? Ngowahi selendang dadi tote sore cilik.

Nyandhang, Nalika, Kepiye: Supaya Perhiasan Aman ing Transit

Kepala munggah! Aja nggawa barang sing regane larang nalika lelungan. Ninggalake permata lan barang nyata ing omah (ing brankas) lan nganyari asuransi perhiasan sampeyan supaya ora kuwatir ngrampok.

Perhiasan sing dianggo nalika lelungan (kanggo bisnis lan / utawa plesiran) kudune katon apik, nanging ora dadi krisis utama yen ilang utawa dicolong.

Apa List

  1. Dhaptar kabeh perhiasan kanggo plancongan. Simpen salinan sampeyan (file kanthi kapisah saka perhiasan) lan simpen salinan liyane kanthi online
  2. Motret kabeh perhiasan lan simpen online (kasedhiya kanggo diunduh)
  3. Aja ngemas perhiasan. Simpen ing nggawa sampeyan. Ati-ati yen sampeyan nganggo logam - bisa uga nundha gerakan nalika sampeyan mlaku liwat keamanan. Luwih becik disimpen barang kasebut ing kanthong - ing kanthong sing kapisah (kanthong plastik sandwich bisa digunakake) - yen sampeyan kudu nuduhake keamanan
  4. Nalika mriksa ing hotel - nggawa tas nganggo kanthong perhiasan, aja diserahake menyang staf
  5. Gunakake brankas ing kamar kanggo nyimpen barang sing ora sampeyan pakean.

Sayange, ilang perhiasan nalika lelungan dadi kasunyatan, Survei Mutual Jewelers nemokake manawa saka 600 wanita sing wis nikah sing disurvei, 25 persen kelangan perhiasan nalika plancongan.

Ing wiwitan lan pungkasan perjalanan, kasunyatane yaiku: Nggoleki bales dendam paling apik ... sanajan ing transit! Kanggo informasi tambahan, bukak ifjag.com.

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan