24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Aruba Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Aruba ngembangake kemampuan uji coba COVID-19 kanggo mandat CDC anyar

Aruba ngembangake kemampuan uji coba COVID-19 kanggo mandat CDC anyar
Aruba ngembangake kemampuan uji coba COVID-19 kanggo mandat CDC anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Aruba nawakake kabeh lelungan menyang tes COVID-19

Print Friendly, PDF & Email

Amarga CDC bakal mbutuhake kabeh wong sing lelungan ing AS kanggo nglaporake bukti tes COVID-19 sing negatif, sajrone upaya Pamrentah Aruban kanggo nyedhiyakake pengalaman lelungan sing paling aman, rapi lan terkoordinasi, kabeh fasilitas lan prosedur sing dibutuhake kasedhiya kanggo para pengunjung. kudu njupuk tes COVID-19 nalika ing Aruba minangka syarat kanggo mlebu maneh menyang negara asale / negara / kutha asale.

Aruba wis ngembangake tes lan duwe rumah sakit paling canggih lan fasilitas medis sing nawakake tes PCR kanggo para wisatawan sing metu, kanthi wektu rata-rata 24 jam. 

Wilayah pengujian utama pulau kasebut dununge cedhak karo hotel, lan janji bisa digawe luwih dhisik, saengga para wisatawan sing duwe wates AS bisa mesthekake bakal dites sadurunge budhal.

"Ing Aruba, kita wis ndhisiki inovasi kanthi cepet supaya pengalaman lelungan sing aman lan aman kanggo para pengunjung. Kayane, Pamrentah Aruba lan Departemen Kesehatan Umum siyap kanggo mandhiri CDC sing anyar supaya kabeh wong sing lelungan AS kudu menehi sing negatif Covid-19 tes lan bisa njamin para pelancong dheweke bakal duwe akses sing gampang kanggo tes ing wektu budhal, "ujare Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO Otoritas Pariwisata Aruba.

"Kabeh lelungan sing teka ing sawijining pulau sing bahagia bisa yakin dheweke isih bisa ngunjungi pesisir. Kaslametan para pengunjung lan warga lokal iku paling penting kanggo kita. ”

Amarga informasi luwih lengkap babagan COVID-19 kasedhiya lan pedoman CDC berkembang, Aruba bakal terus ngevaluasi lan ngowahi protokol supaya kabeh pengunjung lan warga ing pulau kasebut aman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.