Airport Asosiasi Warta aviation Warta Breaking Travel Industri Hospitality News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pariwisata Florida Keys: Robot 'Jeneng' COVID-19 gelut ing Bandara Key West

Pariwisata Florida Keys: Robot 'Jeneng' COVID-19 gelut ing Bandara Key West
Pariwisata Florida Keys: Robot 'Jeneng' COVID-19 gelut ing Bandara Key West
ditulis dening Harry S. Johnson

Robot kasebut ngasilake sinar panjang gelombang ultraviolet UV-C sing dirancang kanggo ngilangi 99.9% patogen udara lan permukaan sing mbebayani kalebu coronavirus anyar

Print Friendly, PDF & Email

Menehi jeneng robot sing nglawan virus corona sing nglindhungi ruang interior Bandara Internasional Key West minangka fokus kontes online sing diluncurake dening dewan pariwisata Florida Keys.

Kontes kasebut yaiku menehi preinan Key West menyang peserta sing nggawe jeneng menang.

Nalika diuripake, robot kasebut ngetokake sinar panjang gelombang ultraviolet UV-C sing dirancang kanggo ngilangi 99.9% patogen udara lan permukaan sing mbebayani kalebu coronavirus anyar. Bandara Internasional Key West kalebu bandara pertama Amerika Serikat sing ngleksanakake unit kasebut, sing umure udakara 6 kaki lan nambah kebersihan bandara lan praktik perlindungan penumpang.

Kanggo ngusulake jeneng, bukak kaca entri kontes utawa saluran media sosial Florida Keys - Facebook, Instagram utawa Twitter - lan tututi tautan lan instruksi kanggo ngrampungake lan ngirim formulir entri.

Kontes kasebut bakal dilanjutake nganti 1,000 entri jeneng unik sing ditampa.

Peserta kudu umur 21 taun utawa luwih lan manggon ing Amerika Serikat sing ana gandhengane. Siji entri saben wong diidini. Jeneng robot sing disaranake sing wis ana hak cipta utawa merek dagang ora bakal dianggep.

Rolas finalis kudu dipilih kanthi acak saka 1,000 entri, kanthi pemenang utama bakal dipilih dening panitia sing kasusun saka Keys lan pejabat bandara. Jeneng robot sing menang bakal dirilis ing wiwitan Februari.

Hadiah kasebut uga kalebu pas atraksi saka Key West Butterfly & Nature Conservatory, Tours Bersejarah Amerika lan Sebago Watersports.

Kontes kasebut minangka bagean saka inisiatif pendhidhikan dewan pariwisata Florida Keys kanggo ningkatake arahan lan protokol keamanan sing ana ing Keys kanggo nglawan COVID-19, kalebu sarat masking wajib.

"Iki (kontes) menehi kita kesempatan liyane kanggo menehi komentar para pengunjung manawa serius nglindhungi dheweke lan warga supaya ora COVID," ujare Walikota Keys, Michelle Coldiron, sing uga anggota dewan dewan pariwisata. "Kita pengin ngelingake kabeh wong supaya topeng lan aman lan sehat nalika teka ing omah."

Diproduksi dening Robot UVD, robot kasebut obah ngubengi bandara kanthi mandiri nalika ora ana wong, amarga lampu sing dipancarkan sajrone siklus desinfeksi aktif banget.

Pejabat ujar manawa robot kasebut bisa nginfeksi kabeh ruang interior bandara udakara 2.5 jam.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.